پخش زنده
امروز: -
عسل خام چیست و چه تفاوتی با عسل معمولی دارد؟
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ، عسل خام حاوی حدود 22 اسید آمینه، 31 ماده معدنی متفاوت و طیف وسیعی از ویتامین ها و آنزیم هاست. اگر می خواهید مطمئن شوید که از تمام مزایای سلامتی عسل بهره مند می شوید باید عسل خام را انتخاب کنید.
عسل خام چیست؟
بهترین تعریف برای عسل خام همان عسلی است که در کندو وجود دارد که با استفاده از پارچه یا مش ( توری ریز ) از ناخالصی هایی مانند موم و زنبورهای مرده یا اجزای دیگر بدن زنبورها جدا شده است.
پاستوریزه کردن عسل فرایندی است که در آن با حرارت بالا مخمر موجود در عسل را از بین می برند تا عمر مفید عسل افزایش پیدا کرده و بافت روان تری داشته باشد.
گرده ای که به زنبورها می چسبد به طور شگفت آوری مغذی بوده و حاوی 250 ماده از جمله ویتامین ها، اسید های آمینه، اسیدهای چرب ضروری ریز مغذی ها و آنتی اکسیدان هاست.
اغلب عسل های معمولی حاوی هیچ گونه گرده ای نیستند.
مطالعات نشان داده است که عسل می تواند خطر عوامل منجر به بیماریهای قلبی از جمله فشار خون و کلسترول را کاهش داده و سرعت بهبود زخم ها را افزایش داده و حتی سرفه را درمان کند.
خطرات مصرف عسل خام
عسل خام ممکن است حاوی باکتری کلوستریدیوم بوتولینوم باشد. این باکتری به خصوص برای نوزادان، کودکان زیر یک سال و زنان باردار مضر است.
اگر بلافاصله بعد از مصرف عسل خام شاهد عوارض جانبی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال بودید باید فورا به پزشک مراجعه کنید.
چگونه سالم ترین عسل را انتخاب کنیم؟
زمان انتخاب سالم ترین عسل باید به دنبال عسل خام بود.
عسل خام پاستوریزه و تصفیه شده نیست.
اگر به خاطر کیفیت، عسل کم پردازش شده را ترجیح می دهید بهتر است از زنبورداران محلی عسل بخرید چون آن ها به هیچ وجه از روش های اولترافیلتراسیون کارخانه ها استفاده نمی کنند.