رهبر جنبش اتحاد مسلمانان جمهوری آذربایجان؛
نمي خواهم حاکميت ظالم مرا عفو کند
حجت الاسلام طالع باقرزاده، با درخواست «کارگروه مدافع حقوق بشر» از رییس جمهوری آذربایجان برای گنجانده شدن نام وی در «فهرست عفو زندانیان» مخالفت کرد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما حجت الاسلام طالع باقرزاده، رهبر «جنبش اتحاد مسلمانان» جمهوری آذربایجان با درخواست «کارگروه مدافع حقوق بشر» از رییس جمهوری آذربایجان برای گنجانده شدن نام وی در «فهرست عفو زندانیان» مخالفت کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی «آزادلیق» حاج طالع باقرزاده در متنی که از زندان منتشر کرد، نوشت: «براساس شنیدهها در فهرستی که کارگروه مدافع حقوق بشر تهیه کرده، نام من نیز گنجانده شده است که به آن اعتراض میکنم. نخست به این خاطر که نمیخواهم نامم در فهرستی باشد که برای عفو بر روی میز الهام علی اف قرار میگیرد. من این مبارزه را برای آن آغاز نکرده ام که به مرحمت ظالم پناه ببرم.»
حاج طالع باقرزاده افزوده است: «دومین علت نیز این است که چرا در آن فهرست، نام حاج محسن صمدوف، حاج آبگل سلیمان اف، حاج الچین قاسم اف، نجات علی اف و سایر دینداران گنجانده نشده است؟ چطور میشود نام سایر دیندارانی که به صورت مشابه برایشان پرونده سازی و حبس شده اند، در این فهرست گنجانده نمیشود، اما نام من در آن فهرست میآید و این کار را عملی عادلانه مینامند؟ این، بی عدالتی است و من نیز به آن اعتراض میکنم.»
رییس «جنبش اتحاد مسلمانان» جمهوری آذربایجان افزود: «در نهایت اینکه چرا این کارگروه، سایر دینداران را «زندانی سیاسی» محسوب نکرده است؟ با چه منطقی میتوان مرا زندانی سیاسی شناخت، اما سایر دینداران بی گناه را که اتهام «تشکیل دسته تبهکار» به آنها زده شده است، حتی زندانی سیاسی نیز به شمار نیاورد؟ اگر نام آنها را بخاطر «اسلام گرا» و «دیندار بودن» در آن فهرست نمیگنجانید، بدانید که من افتخار میکنم اسلامگرا هستم و نامم در کنار دین مقدس اسلام برده میشود. اگر از دینداران اجتناب میکنید، در این صورت نام مرا نیز در آن فهرست ننویسید. در مبارزه مقدس من و برادرانم، کمک خداوند برایمان کافی است. زیرا او بزرگترین و عادلترین وکیل است.»
آزادلیق افزوده است: «خاطرنشان میشود طالع باقرزاده در ۲۶ نوامبر ۲۰۱۵ در عملیات پلیس در نارداران که به کشته شدن شش نفر انجامید، دستگیر شد. برای وی ۲۰ سال مجازات حبس صادر شده است. در آن عملیات و پس از آن، نزدیک به صد نفر دیندار حبس شدند. طالع باقرزاده و سایر دينداران خود را مجرم نمیدانند و میگویند تمامی شش نفری که در این عملیات کشته شدند، به دست پلیس به قتل رسیدند و هیچ یک از آنها (دینداران) سلاح نداشتند و در حال نماز مورد حمله مسلحانه پلیس قرار گرفتند. آنها اعلام کرده اند قصد تغییر ساختار قانونی و تاسیس دولت دینی را نداشته اند. آنها میگویند تنها علت دستگیری شان، انتقاد از حاکمیت و سیاست الهام علی اف بوده است.»