پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در سال 96 تامین 8 متخصص رادیولوژی را برای استان، از وزارت بهداشت و درمان درخواست کردیم که تاکنون 3 متخصص مستقر شده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، قائمی امروز در نشست اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی
بیرجند با اعضای مجمع نمایندگان خراسان جنوبی گفت:امسال در تامین پزشکان متخصص بدترین و سخت گیرانه ترین شرایط را برای خراسان جنوبی داشتیم و این مشکل در حوزه های رادیولوژی و بیهوشی مشهودتر است.
وی افزود: بیمارستان رازی بیرجند هم اکنون متخصص رادیولوژی ندارد و برای تامین متخصص رادیولوژی فردوس هم قرار شده از تربت حیدریه، این نیرو تامین شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همچنین با اشاره به تامین یک دستگاه سی تی اسکن برای شهر قاین افزود:6 ماه است که این دستگاه در قاین در انبار مانده است که امیدواریم با تکمیل ساختمان آن، این دستگاه تا هفته آینده راه اندازی شود.
قائمی افزود:خوشبختانه امروز در حوزه های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی مشکلی به لحاظ تامین نیروی متخصص نداریم و عمده مشکلات ما در سایر حوزه های تخصصی است.
وی همچنین به مصوبه اخذ 35 درصد مالیات از اعضای هیئت علمی دانشگاهها هم اشاره کرد و گفت: اجرای این مصوبه در استان کم برخوردار خراسان جنوبی می تواند باعث کاهش انگیزه اعضای هیئت علمی شود که از مجلس شورای اسلامی انتظار داریم استانهای محروم را از این مصوبه مستثنی کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همچنین به نبود مرکز تروما در استان اشاره کرد و افزود: وجود این مرکز برای خراسان جنوبی ضروری است و اورژانس کنونی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند در حد مرکز تروما نیست.
قائمی از آغاز ساخت این مرکز در آینده نزدیک خبر داد و افزود:این مرکز با استانداردهای علمی ساخته می شود و در این زمینه نیازمند حمایت هستیم.
وجدان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم با بیان اینکه از هفته آینده 613 نیروی جدید در بیمارستانهای خراسان جنوبی مشغول به کار می شوند افزود:متاسفانه اعتباری برای بکارگیری این نیروها تامین نشده است که از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی می خواهیم پیگیر این موضوع از وزارت بهداشت یا سازمان برنامه وبودجه باشند.
مدیرعامل مجمع خیران سلامت استان هم به مراجعه روزانه هزار و 500 بیمار به مرکز رادیوتراپی بیرجند اشاره کرد و گفت:خوشبختانه تمام متخصصان مورد نیاز برای این مرکز تامین شده است و بیماران به خوبی درمان می شوند.
حسینی با اشاره به کمبود دستگاه شتاب دهنده در این مرکز افزود:یک دستگاه شتاب دهنده موجود، جوابگوی نیاز مراجعان نیست که این مشکل، درمان بیماران را با تاخیر مواجه کرده است.
وی گفت:برای تامین دستگاه شتاب دهنده جدید به 10 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که باید این اعتبار به دانشگاه علوم پزشکی بیرجند داده شود.
مدیرعامل مجمع خیران سلامت استان همچنین گفت:این مجمع تاکنون در 101 طرح سلامت استان مشارکت و هزینه های مورد نیاز برای ساخت مراکز درمانی و تامین تجهیزات را تامین کرده است اما از دانشگاه علوم پزشکی و استانداری انتظار داریم طبق تفاهم نامه، تعهدات خود را به موقع انجام دهند تا تاخیری در اجرای طرحها ایجاد نشود.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی هم در این نشست با تقدیر از توسعه خدمات درمانی و بهداشتی در استان گفت:طرح تحول سلامت در کنار دستاوردهای خوب برای مردم، نیازمند اصلاحاتی است که باید منجر به ماندگاری پزشکان و خدمات مطلوبتر به مردم در استانهای کم برخوردار شود.
حجت الاسلام عبادی همچنین با تشکر از تامین اجتماعی برای ساخت درمانگاه در شمال شهر بیرجند گفت:ساخت این درمانگاه در کنار درمانگاه موجود دانشگاه علوم پزشکی، کمک بزرگی به مردم این منطقه می کند.
وی از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خواست نهایت همکاری را در این زمینه با تامین اجتماعی بکنند تا این درمانگاه با راه اندازی تعطیل نشود و نیروها و تجهیزات به موقع تامین شوند.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی افزود:خوشبختانه در خراسان جنوبی تمام نمایندگان، مسئولان و نماینده ولی فقیه در کنارهم برای برطرف شدن مشکلات مردم به ویژه در حوزه درمان تلاش می کنند.
حجت الاسلام عبادی همچنین افزود:با کمک نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، 65 میلیارد تومان به اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان افزوده شد که این اعتبارات برای طرحهای دارای ردیف استانی و ملی تخصیص خواهد یافت.
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی هم در خصوص مالیات 35 درصدی حقوق و مزایای اعضای هیئت علمی دانشگاهها هم گفت:نمایندگان مناطق محروم به این مصوبه اعتراض کرده اند و به دنبال این هستیم تا استانهای کم برخوردار را مستثنی کنیم، در غیر اینصورت انگیزه ای برای حضور این افراد در استان نخواهد ماند.
افضلی همچنین اورژانس هوایی و اتوبوس آمبولانس را از نیازهای مردم نهبندان دانست و گفت: ارتقای بیمارستان شهید آتشدست نهبندان هم یک ضرورت است که باید فضای این بیمارستان توسعه یابد.
نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی هم گفت:توجه به مشکلات حوزه بهداشت و درمان از اولویتهای کاری نمایندگان است.
فلاحتی افزود: 13 میلیارد تومان از اعتبارات اختصاصی مجلس، در اختیار حوزه انتخابیه قاینات و نهبندان است که حدود 10 میلیارد تومان را برای حوزه بهداشت ودرمان این حوزه انتخابیه تخصیص داده ایم.