پخش زنده
امروز: -
این دانه گیاهی توانایی زیادی در ایجاد تعادل و توازن سلامت در بدن دارد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز اصفهان؛ سیاهدانه یک تسکین دهنده ی گیاهی است که برای درمان بسیاری از بیماریهای مزمن کاربرد دارد.
این دانه ی گیاهی توانایی زیادی در ایجاد تعادل و توازن سلامت در بدن دارد.
استفاده از روغن سیاه دانه درفرهنگ باستان رایج بوده و برای اولین بار 3300 سال پیش استفاده از آن گزارش شده است.
آن ها از روغن سیاه دانه برای زیبایی و براق نمودن موها و داشتن پوست زیبای خود استفاده می کرده اند.
پزشکان مصری روغن سیاه دانه را برای درمان سردرد، سرماخوردگی و سوء هاضمه وبیمتری های مختلف دیگر تجویزمی کردند.
امروزه محققین پس از بررسی خواص این دانه آن را برای درما ن بیماریهایی تجویزمی کنند که برخی از آنها را بررسی می کنیم.
سیاهدانه و دیابت نوع دو
مطالعات نشان می دهد استفاده از عصاره ی آبی سیاه دانه بصورت خوراکی موجب بهبود آزمایش تحمل گلوکز و کاهش وزن بدن می شود همچنین عصاره ی این دانه موجب جلوگیری از جذب قند در روده و در نتیجه کاهش مقدار قند در خون می شود
سیاهدانه و سرطان
روغن سیاهدانه یک عامل قوی ضد سرطان است و موجب مرگ سلولهای سرطانی و بهبود سیستم ایمنی می شود تحقیقات انجام شده تاثیر این روغن بر سرطان پانکراس، کولون و سینه را ثابت می کند
سیاهدانه و صرع
در مطالعات بر روی صرع مشخص شد این دانه در کاهش تعداد حملات صرع موثر است و مصرف این دانه پس از 4هفته بطور مشخصی تعداد دفعات تشنج را کاهش می دهد.
متخصصان تغذیه همچنین معتقدند سیاهدانه دارای خواص ضدالتهابی، ضد باکتریایی، ضددرد، ضد قارچ، ضدویروس، ضدانقباض و تشنج و خاصیت آنتی اکسیدانی است و سبب بهبود فشار خون ودرمان اسهال ،یبوست ، آسم و گلودرد و مشکلات پوستی مانند اگزما و کاهش خستگی می شود