برنامه جهاني غذا درباره گسترش قحطي در قاره آفريقا هشدار داد
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما، سازمان برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد اعلام کرد کمبود بارش باران و شیوع آفت درمحصولات کشاورزی بخش جنوبی قاره آفریقا تهدیدی برای گسترش قحطی در سراسر این منطقه به شمار میرود که میلیونها نفر به ویژه کودکان را تهدید میکند.
برایان بوگارت مشاور منطقهای برنامه جهانی غذا در بیانیهای گفت:” این منطقه از سه سال خشکسالی ویران کننده به علت پدیده النینو هنوز به طور کامل بهبود نیافته است. “
به گزارش خبرگزاری رویترز از کیپ تاون، کارشناسان میگویند مناطق گستردهای از سراسر این منطقه که از جنوب آفریقا تا زامبیا کشیده شده است درجه حرارت بالا و کاهش میزان بارش باران را شاهد بوده است و حشرات و آفتهای محصولات نیز موجب کاهش تولید غلات در سال ۲۰۱۸ شده است.
برنامه جهانی غذا اعلام کرد نگرانیهایی در خصوص افزایش دوباره شمار کسانی که در این منطقه به کمکهای غذایی اضطراری نیاز دارند وجود دارد.
شمار کسانی که در این منطقه به این کمکها نیاز دارند پس از آنکه در اوج بحران پدیده النینو بین سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۶ به ۴۰ میلیون نفر رسیده بود سال گذشته به ۲۶ میلیون نفر کاهش یافت.
گروه منطقهای مسئول به تغذیه پنجشنبه هشداری صادر و اتخاذ تدابیری را در مقابله با تاثیر احتمالی ”موج خشکسالی طولانی“ بر فصل کشاورزی خواستار شد.
این گزارش که برنامه جهانی غذا به آن استناد کرده است میگوید:” کمبود میزان رطوبت و افزایش گرمای هوا و ادامه آفت زدگی در محصولات کشاورزی احتمالا موجب خواهد شد تولید کمتر از متوسط محصولات کشاورزی و دامی را شاهد باشیم.