پخش زنده
امروز: -
دبیر توسعه فناوری های صنایع دریایی با اشاره به رشد چشمگیر صنعت دریایی کشورمان در بعد نظامی، اقتصادی، امنیتی و... از رتبه ششم ایران در میان ۱۰ کشور برتر دنیا در عرصه دریایی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ سعید سیف افزود: در حوزه دریا بخش های مختلفی از جمله حمل و نقل، نفت و گاز، شیلات، امور دفاعی و نظامی و ساخت و تعمیر کشتی و سازه های دریایی فعال شده است.
وی ادامه داد: تقریبا ۱۰۰ درصد این فعالیت ها مختص بعد از انقلاب است و قبل از انقلاب تنها یک بخش جزئی در حوزه دفاعی وجود داشت و حوزه نفت و گاز کاملا در دست خارجی ها بود و خوشبختانه در این حوزه ها بعد از انقلاب فعال شدیم که به نیاز ما در حوزه جنگ تحمیلی باز می شود.
سیف با اشاره به ساخت و توسعه زیردریایی، ناو جنگی و کشتی های نفتکش گفت: در این حوزه باید کیفیت را بالا و هزینه ها را کاهش داد و نیازهای دیگر از جمله حوزه تسهیلاتی، امور حقوقی، واردات و صادرات و قوانین بصورت هماهنگ فعال کرد تا این صنعت در بعد بین الملل رقابت پذیر باشد.
وی با ابراز امیدواری از بسط و گسترش تجربه های موفق گذشته در جهت انبوه سازی اظهار کرد: دریا مزایایی دارد و به دلیل نام خاص این صنعت، دانشجویان از ابتدا می دانند محصول کارشان در کدام صنعت مورد استفاده قرار می گیرد؛ بنابر این از بدو ورود به دانشگاه هماهنگی میان مرکز علمی و صنعتی وجود دارد.
سیف ، صنعت دریایی را تقاضامحور دانست و افزود : در حوزه علمی نیز خوشبختانه نتایج خوبی کسب کرده ایم و بعد از کشورهای صاحب نام ، جزو ده کشور برتر و دارای رتبه ششم دنیا در صنعت دریایی هستیم و در کنار کشورهایی همچون امریکا و کره جنوبی فعالیتی جدی در عرصه دریایی داریم.