سردار کوثری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: این دو عامل لازم و ملزوم یکدیگر هستند بویژه اینکه امام هم می فرمود انقلاب مردمی و برای مردم است و مردم حافظ آن هستند ، از سوی دیگر این انقلاب با انگیزه الهی و علاقه مردم به کشور و رهبرشان به پیروزی رسید آن هم در شرایط بسیار سختی که 50 تا 80 هزار مستشار آمریکایی در بخش های مختلف کشور حضور تعیین کننده داشتند.
وی با اشاره به وابستگی های مراکز حساس کشور به بیگانگان بویژه آمریکایی ها در قبل از انقلاب اسلامی و تلاش دشمن در سوءاستفاده از این وابستگی به منظور ضربه به ایران گفت: آنها حتی تصور می کردند که رزمندگان اسلام نتوانند از سلاح ها به خوبی استفاده و آن را تعمیر کنند، از سوی دیگر در استان های مرزی تنش های قومیتی بوجود آوردند و جنگ را تحمیل کردند تا چندروزه به تهران برسند و نظام دلخواه خود را مستقر کنند اما حضور بی بدیل مردم در صحنه و رهبری امام امت مانع از حضور و تسلط دوباره بیگانگان در این کشور شد.
سردار کوثری در پاسخ به این پرسش که مهمترین چالش نظام در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی چه بود و چگونه بر آن فائق آمدیم گفت: در اوایل انقلاب ارتش آسیب دیده بود و سپاه و بسیج سازمانی نوپا بودند و آمادگی صرفا نسبی بود که تجاوز شروع شد ، این خود چالشی بسیار مهم بود اگرچه موضوع عزل جانشین رهبری یعنی آیت الله منتظری که فقط امام بزرگوار می توانست آن را حل کند چالشی دیگر بود .
وی سومین چالش را فتنه 88 عنوان کرد و گفت: این فتنه را کسانی به پا کردند که خود روزگاری مسئولیت داشتند و موسوی در دوران نخست وزیری خود انتخابات برگزار کرده بود و کروبی نیز مسئولیت ریاست مجلس را برعهده داشت.
جانشین قرارگاه ثارالله سپاه در عین حال حمله آمریکا به کشورمان و ناکامی آنها در طبس را از دیگر چالش های مهم بعد از پیروزی انقلاب یاد کرد و گفت: رئیس جمهور آمریکا نیز در همان ایام از محاصره اقتصادی ایران سخن می گفت که البته پس از سالها امروز نام آن را تحریم اقتصادی گذاشتند اما امام همان زمان این موضوع را به فال نیک گرفت چون معتقد بود در چنین شرایطی استعدادها شکوفا می شود و کشور به خود اتکایی می رسد ، در چنین شرایطی بود که ما سختی ها را تحمل کردیم و موقعیت های بسیار خوبی را نیز کسب کردیم که نمونه آن در فناوری است.
سردار کوثری در همین زمینه با اشاره به اتمام سوخت راکتور هسته ای تهران و تعهدات طرف مقابل مبنی بر تامین سوخت آن در سال 2010 گفت: زمانی که درخواست تامین سوخت را کرده بودیم اروپایی ها و آمریکایی ها از این موضوع شانه خالی کردند و حتی سازمان بین المللی انرژی اتمی هم سر باز زد و سوخت را به ما ندادند اما در چنین شرایطی دانشمندانی همچون شهریاری ، علی محمدی و احمدی روشن ها سوخت 20 درصد را تولید کردند و مشکل برطرف شد.
وی همچنین به مدیریت میدانی زمان جنگ اشاره و خاطرنشان کرد: در همان زمان نیز بسیاری از امکانات را از غنائم بدست آمده از دشمن تامین می کردیم و خلاقیت و ابتکارات در آن دوره باعث پایه گذاری فناوری پیشرفته موشکی در کشور شد، این در حالی است که دشمن تصور می کرد با محاصره می تواند به اهداف خود برسد اما اتفاقاً آن محاصره باعث شد تا مرزها فعال و تصمیمات عادی گرفته شود .
ولایت فقیه و مردم؛ عوامل اصلی استمرار انقلاب
جانشین قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، ولایت فقیه و مردم ولایت مدار را عوامل اصلی پویایی نظام و استمرار حرکت در مسیر آرمان های انقلاب دانست .
سردار محمد اسماعیل کوثری با تبیین شاخص های اقتدار نظام در 39 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت : رهبری و مردم لازم و ملزوم یکدیگرند به ویژه اینکه امام راحل می فرمود انقلاب برای مردم است و ملت حافظ آن هستند .
وی افزود: از سوی دیگر این انقلاب با انگیزه الهی و علاقه مردم به کشور و رهبرشان به پیروزی رسید آن هم در شرایط بسیار سختی که 50 تا 80 هزار مستشار امریکایی در بخش های مختلف کشور حضور تعیین کننده داشتند و مراکز حساس کشور به بیگانگان به ویژه امریکایی ها وابسته بود و دشمن از این وابستگی ها برای ضربه زدن به ایران سوء استفاده می کرد.
سردار کوثری گفت: دشمن در ابتدای انقلاب تصور می کرد که رزمندگان ما نتوانند از سلاح ها به خوبی استفاده و آن را تعمیر کنند. از سوی دیگر در استان های مرزی تنش های قومیتی ایجاد و جنگ را بر ما تحمیل کردند و تصورشان این که چندروزه به تهران می رسند و نظام دلخواهشان را مستقر می کنند اما حضور بی بدیل مردم در صحنه و رهبری امام (ره) مانع از تسلط دوباره بیگانگان بر کشورمان شد.
وی در پاسخ به این پرسش که مهمترین چالش نظام پس از پیروزی انقلاب اسلامی چه بود و چگونه بر آن فائق آمدیم گفت: در اوایل انقلاب ارتش آسیب دیده بود و سپاه و بسیج ، سازمانی نوپا بودند و آمادگی ها نسبی بود که تجاوز نظامی به کشورمان آغاز شد این چالشی بسیار بزرگی بود گرچه موضوع عزل قائم مقام رهبری که فقط امام بزرگوار می توانست آن را حل و فصل کند نیز چالشی دیگر بود .
سردار کوثری ، حمله امریکا به کشورمان و ناکامی آنان در طبس را از دیگر چالش های مهم پس از پیروزی انقلاب برشمرد و گفت: رئیس جمهور امریکا نیز در همان ایام از محاصره اقتصادی ایران سخن می گفت که البته پس از سال ها نام آن را تحریم اقتصادی گذاشتند اما امام (ره) همان زمان این موضوع را به فال نیک گرفت چون معتقد بود در چنین شرایطی استعدادها شکوفا می شود و کشور به خود اتکایی می رسد.
وی افزود: در چنین شرایطی بود که ما سختی ها را تحمل کردیم و موقعیت های بسیار خوبی را نیز کسب کردیم که نمونه آن پیشرفت و دستاوردهای بسیار در فناوری است.
جانشین قرارگاه ثارالله سپاه ، فتنه 88 را چالش دیگری برای نظام دانست و افزود : این فتنه را کسانی به پا کردند که خودشان در گذشته مسئولیت داشتند ؛ آقای موسوی در دوران نخست وزیری اش انتخابات برگزار کرده بود و آقای کروبی نیز مسئولیت ریاست مجلس را برعهده داشت.
سردار کوثری همچنین با اشاره به چالش هسته ای و اتمام سوخت راکتور هسته ای تهران برغم تعهدات طرف مقابل برای تامین سوخت آن در سال 2010 گفت: زمانی که درخواست تامین سوخت کردیم اروپا و امریکا از این تعهد شانه خالی کردند و حتی سازمان بین المللی انرژی اتمی نیز از آن سر باز زد و به ما سوخت ندادند در آن شرایط بود که دانشمندانی مانند شهیدان عالی مقام شهریاری ، علی احمدی و احمدی روشن ها سوخت 20 درصد را تولید و مشکل را برطرف کردند.
وی همچنین به مدیریت میدانی زمان جنگ اشاره و خاطرنشان کرد: در آن زمان نیز بسیاری از ملزومات را از غنائم به دست آمده از دشمن تامین می کردیم و خلاقیت و ابتکارات در آن دوره سبب پایه گذاری فناوری پیشرفته موشکی در کشور شد و در حالی که دشمن تصور می کرد با محاصره اقتصادی می تواند به اهدافش برسد اتفاقاً محاصره سبب گشایش در امور و پیشرفت همه جانبه کشورمان شد.