پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: میزان استفاده از سبوس در نانوایی های قم 8 درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای سیجانی با اعلام این خبر افزود: میزان استفاده از جوش شیرین نیز در نانوایی های استان 21 درصد کاهش یافته است.
وی ظرفیت سیلوی استان قم را 120 هزار تن اعلام و خاطرنشان کرد: در انبارهای کارخانه های آرد استان به اندازه کافی گندم وجود دارد.
سیجانی با بیان اینکه 718 نانوایی در نقاط مختلف استان فعالیت می کنند افزود: 20 درصد نانوایی های استان آزاد پزند.