به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان، وزیر آموزش و پرورش در شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: پیش از این کلیه منابع و درآمدهای آموزش و پرورش پس از واریز به خزانه به این وزارت خانه تخصیص می یافت که با اختصاصی شدن درآمدها می توانیم نسبت به بهره برداری از املاک و مستغلات موجود به طور مستقیم اقدام کنیم.
بطحایی همچنین از طرح تخصیص صد درصدی بودجه به آموزش و پرورش و ارائه آن به مجلس خبر داد و گفت: اگر تصویب شود، کسری بودجه به تدریج رفع می شود.
وزیر آموزش و پرورش افزود کارگروهی برای ارائه سند توسعه آموزش و پرورش استان تشکیل خواهد شد که در این کارگروه از نظرات 11 دستگاه و نهاد مرتبط با آموزش و پرورش بهره گیری می شود و اجلاس عملیاتی آن اسفند ماه در زاهدان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد بر اساس این سند ، تقسیم کار لازم صورت می گیرد تا فضای آموزشی و تجهیزات مورد نیاز بر اساس برنامه های کیفی و کمی در استان تامین شود.
محبی ، استاندار سیستان و بلوچستان هم در این جلسه بر تخصصی شدن رشته ها و مهارت های آموزشی متناسب با نیازهای استان تاکید کرد .
نخعی، مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز گفت: 80 درصد مطالعات جمعیتی استان برای تامین نیازهای آموزش و پرورش در بخش های مختلف انجام شده است و تا پایان بهمن ماه کامل می شود.
وی کمبود 12 هزار نیرو را در سیستان و بلوچستان در مقایسه با میانگین کشوری یکی از مشکلات این استان بیان کرد و گفت: بر اساس اطلاعات جمعیتی به دست آمده از استان، مشکلات حوزه آموزش و پرورش این استان در مدت پنج سال آینده رفع خواهد شد.
راشکی، مدیرکل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان هم گفت: با وجود مشارکت خوب خیرین در ساخت و ساز مدارس، رشد جمعیت دانش آموزی در این استان حدود چهار برابر کشوری است که این امر کاهش سرانه فضاهای آموزشی در این استان را به همراه داشته است.