پخش زنده
امروز: -
رئیس جهاد دانشگاهی گفت: ما مشکلی در تولید علم و بومی سازی فناوری در کشور نداریم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، سید حمید رضا طیبی در مراسم امضای قرارداد همکاری با ایدرو افزود: فناوری های زیادی در جهاد دانشگاهی ایجاد شده است که می تواند جهانی شود.
وی گفت: ما درخریدهای خارجی بامشکلاتی مواجه ایم که لازم است دستگاههای توسعه ای باید ورود پیدا کنند.
طیبی افزود: این شرکت مشترک می تواند نیاز ملی و منطقه ای به فناوری های روز را درحوزه های مختلف صنعتی و الکترونیک و مخابرات، نفت و پتروشیمی، ریل و صنایع دریایی و آی تی (IT) را تامین کند.
وی گفت: شرکت مشترک می تواند پایه گذاری یک فعالیت بزرگ باشد، ما می توانیم مهندسان خوبی تربیت کنیم و با تولید محصولات تک می توانیم مزیت بزرگی برای کشور و در منطقه باشیم.
طیبی افزود: امیدواریم این شرکت بتواند به جذب و اشتغال فارغ التحصلان دانشگاههای کشور هم کمک کنند.
ایدرو ، هر جا که به تولید ثروت و اشتغال کمک کند، حضور دارد
رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) گفت: ایدرو یک سازمان توسعه ای است و هر جا که می تواند به تولید ثروت و اشتغال کمک کند، حضور پیدا می کند.
منصور معظمی درمراسم امضاء قرارداد همکاری با جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف صنعتی و فناوری افزود: ما درصنعت حمل و نقل ریلی، کشتی سازی، خودروسازی و جاهای مختلف حضور پیدا و تلاش می کنیم خودمان خیلی درتصدی گری حضور نداشته باشیم.
وی گفت: زمینه های همکاری ایدرو و جهاد دانشگاهی مشخص شده و با تاسیس شرکت مشترک که در آینده به هلدینگ تبدیل خواهد شد اقدام به سرمایه گذاری می کنیم و ایمان داریم که می توانیم کارهای خوبی انجام دهیم.
معظمی افزود: ایجاد این شرکت مشترک مصداق عینی همکاری میان صنعت و دانشگاه ، ایدرو حمایت از فعالیت های صنعتی و مبتنی بر فناوری را وظیفه خود می داند و امیدواریم نتیجه این مشارکت تولید و اشتغال بیشتر باشد.
سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) متولی توسعه صنایع و فناوری های پیشرفته در کشور است و بعنوان یکی از بزرگترین پیمانکاران عمومی کشور نیز ، نقشی تعیین کننده در پیشبرد طرح های ملی به ویژه در حوزه نفت و گاز دارد .
از طرف دیگر ، جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی و فناورانه طی سالیان گذشته با در نظر گرفتن نیازهای داخلی کشور موفقیتهای چشمگیری در تدوین دانش فنی و بومی سازی برخی محصولات مورد نیاز در حوزه های الکترونیک ، قدرت ، سیستهای هوشمند ابزار دقیق ، الکترومکانیک و مکاترونیک داشته است .
همکاری و مشارکت ایدرو و جهاد دانشگاهی بعنوان دو مجموعه بزرگ کشور می تواند با تکیه بر قابلیت های فنی و فناورانه جهاد دانشگاهی از یکسو و توانمندی های ایدرو در جهت توسعه فناوری ، تجاری سازی دانش فنی ، بازاریابی و صادرات محصولات تولیدی ، استفاده بیشینه از توان داخل در طرح های بزرگ ملی و تامین بخشی از منابع مورد نیاز برای توسعه کسب و کار به موفقیت و نتایج مطلوب منجر شود.
هدف از همکاری ، ایجاد یک نام معتبر در زمینه بومی سازی تجهیزات پیشرفته با هدف تامین نیازهای ملی ، ورود به بازارهای منطقه ای و جهادی در زمینه صنایع نفت ، گاز ، پتروشیمی ، پالایش و پخش ، نیروگاهی و انرژی ، حمل و نقل (صنایع ریلی ، صنعت خودرو) صنایع مرتبط با برق (قدرت ، الکترونیک، مخابرات ) الکترومکانیک، مکاترونیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات ، صنایع معدنی (کانی های فلزی و غیر فلزی ) ،کشاورزی و صنایع غذایی ، دارویی ، تولید مواد شیمیایی و کاتالیست ها و صنایع پیشرفته (HIGH TECH)است