برداشت گوجه فرنگی خارج از فصل، از ۱۲۹ هزار هکتار زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمامرکز خلیج فارس؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت ۵۰۰ هزار تن گوجه فرنگی برداشت شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است. سید رضا امیری زاده افزود: استفاده از بذر مرغوب، نشاهای سالم و رعایت اصول فنی کشت علت افزایش تولید است. برداشت تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد. وی گفت: محصول برداشت شده به شهرهای تهران، اصفهان، تبریز، قم، فارس و مشهد فرستاده میشود. مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: شصت درصد محصول برداشت شده، معادل ۳۵۰ هزار تن نیز، به عراق و آسیای میانه صادر میشود. امیری زاده افزود: شهرستانهای بندرعباس، میناب، رودان، پارسیان، بندرخمیر و سیریک از مناطق مهم تولید گوجه فرنگی خارج از فصل در استان است. هرمزگان بعد از بوشهر رتبه دوم تولید گوجه فرنگی خارج از فصل را در کشور دارد. گوجه فرنگی بینائی را تقویت میکند و برای مبارزه با سرطان، پاکیزگی پوست، کاهش قند خون، تسکین دردهای مزمن و کاهش وزن موثر است. استان هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی در فصل سرد سال است.