جشنواره غذاهای بومی و محلی در کیش
دانش آموزان دبستان کوثر با همکاری والدین خود انواع غذاهای بومی و محلی در جشنواره غذا عرضه کردند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، زهرا مال دار مربی پرورشی مدرسه کوثر هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی غذاهای سنتی کشور را به دانش آموزان اعلام کرد.
دانش آموزان و آموزگاران انواع غذاهای محلی ، پیش غذا ، دسر و سالاد را با زینت خاصی رو میزها چیده بودند.
در پایان برنامه غذاها بین شرکت کنندگان توزیع شد .
هر چند بسیاری از دانش آموزان فقط نظاره گر طبخ غذا بودند اما با مراحل پخت و مواد مصرف شده در غذاها کاملا آشنا شده بودند.
تعدادی از دانش آموزان نیز با لباس های محلی در جشنواره حضور داشتند تا علاوه بر معرفی غذاهای بومی ، پوشش مناطق مختلف را نیز به بازدید کنندگان معرفی کنند.