غلامحسین مهدوی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: بابک زنجانی با وجود وعده های پرداخت بدهی نفت همچنان امروز و فردا می کند.
وی گفت: گذر زمان و بی توجهی زنجانی و شرکای وی به بدهی های وزارت نفت نشان می دهد آنها هیچ وقت صادق نبوده اند چرا که اگر صداقت داشتند حداقل به وعده های خود عمل می کردند.
وکیل وزارت نفت تصریح کرد: بابک زنجانی تنها اموال داخل کشور خود را برای جبران بخشی از بدهی های وزارت نفت به ما تحویل داده و غیر از آن دیناری به وزارت نفت پرداخت نکرده است.
مهدوی گفت: شرایط حاکی از آن است که زنجانی هیچ تعهدی برای پرداخت بدهی های نفت ندارد.
وی درباره اجرای حکم زنجانی افزود: درباره اجرای حکم ایشان هم تصمیم با مسئولان قضایی کشور است.
جلسات دادگاه رسیدگی به پرونده نفتی سال 94 در 25 جلسه علنی و یک جلسه غیرعلنی با حضور بابک زنجانی متهم ردیف اول، مهدی شمس و حمید فلاح هروی متهمان ردیف های دوم و سوم پرونده به ریاست قاضی صلواتی و در شعبه 15 دادگاه انقلاب برگزار شد.
بابک زنجانی با حکم دادگاه انقلاب، مفسد فی الارض شناخته و به اعدام، رد مال و پرداخت جزای نقدی معادل یک چهارم مبلغ رد مال محکوم شد که با ارسال لایحه اعتراضی، پرونده این متهم برای فرجام خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد.
بابک زنجانی از حدود 8000 میلیارد تومان بدهی خود به وزارت نفت، 2000 میلیارد تومان را از محل واگذاری اموال و شرکتهایش، تسویه کرده است؛ البته وزارت نفت مدعی است بدهی زنجانی با احتساب ضرر و زیان به حدود 12 هزار میلیارد تومان میرسد.
اوایل آذر 95 حکم اعدام بابک زنجانی در دیوان عالی کشور تایید شد.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای امروز در یکصد و بیست و چهارمین نشست خبری درباره بدهی های بابک زنجانی گفت: مجموع بدهی بابک زنجانی حدود دو میلیارد و 660 میلیون یورو بوده که 650 میلیون یورو را قبلاً پرداخت کرده است و 79 میلیون و 500 هزار دلار نیز بابت دکل به شرکت نفت واگذار کرده که از بدهی اش کسر شده است و مبلغی حدود 600 و خرده ای یورو نیز نفت را به شرکت خارجی فروخته که از آن شرکت خارجی طلبکار است که در این خصوص وکالت داده است که دریافت این طلب پیگیری می شود و علیه آن شرکت خارجی طرح دعوا شده است که باید دید این پیگیری ها به نتیجه می رسد یا خیر.
سخنگوی قوه قضاییه همچنین افزود: در حدود 16 هزار و 540 میلیارد و 753 میلیون ریال نیز اموالی است که شناسایی شده و طبق نظر کارشناسی قیمت گذاری شده است که البته قیمت های کارشناسی همیشه وارد نیست و معمولاً بالا و پایین می شود که به واقع 1650 میلیارد تومان می شود که این مقدار اموال شناسایی شده که وکالت داده شده است که اگر می توانند شرکت نفت بابت بدهی اش می خواهد آن را بردارد .