به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، معاون بهرهبرداری شرکت برق منطقهای یزد در حاشیه این مراسم گفت: شبکه انتقال این شرکت از سال۱۳۹۰ از کنترل دیسپاچینگ جنوبشرق جدا و تحت کنترل دیسپاچینگ ملی قرار گرفته بود و تاکنون دیسپاچینگ یزد در سطح فوقتوزیع (RDC) فعالیت و همکاری نزدیکی با دیسپاچینگ ملی داشته است.
محمدحسین میرحسینی افزود:با ابلاغ شرکت مدیریت شبکه برق ایران، دیسپاچینگ برق یزد به دیسپاچینگ منطقه(YAOC) ارتقا و وظایف و اختیارات آن نیز گسترشیافته است.
وی اشاره کرد: با ارتقاء مرکز دیسپاچینگ شرکت برق منطقهای یزد به دیسپاچینگ منطقه، شبکه انتقال و فوق توزیع استان یزد تحت پوشش این مرکز قرارگرفته است.
میرحسینی با اشاره به اینکه وظیفه پایش و راهبری و ایجاد تعادل در شبکه برق به عهده دیسپاچینگ است؛ تصریح کرد: دیسپاچینگ از لحاظ گسترهی عملکرد به: دیسپاچینگ ملی (SCC)، دیسپاچینگ منطقه (AOC)، دیسپاچینگ فوقتوزیع (RDC) و دیسپاچینگ توزیع (DCC) دستهبندی میشود.
وی از مشخصههای خاص و منحصربهفرد صنعت برق، همزمانی تولید با مصرف، عدم امکان ذخیرهسازی بهصورت گسترده و لزوم ایجاد تعادل بین تولید و مصرف برای کنترل فرکانس قابلقبول برای مشترکین برشمرد که راهبری و پایش شبکههای برق را حساس و پیچیده کرده است.
معاون بهرهبرداری شرکت برق منطقهای یزد با اشاره به ارتقاء زیرساختها و توانمندی کارکنان این شرکت، گفت: این زیرساختها، امکان رویت کلیه ایستگاههای انتقال و نیروگاهها و همچنین پایش و کنترل آنها را در مرکز دیسپاچینگ فراهم آورده است که این زیرساختها، شامل: توسعه شبکه فیبرنوری در تمام نیروگاهها و پستهای انتقال، شبکه PLC و پوشش کامل شبکه بیسیم و تجهیزات مورد نیاز در کل شبکه برق استان یزد است.
وی افزایش گستره عملکرد و اختیارات، افزایش سرعت بازیابی شبکه در مواقع بروز حوادث و خاموشیها، جلب رضایت بیشتر مشترکان با برنامهریزی دقیق خاموشی تعمیرات را از جمله مزایای ارتقاء دیسپاچینگ فوقتوزیع به منطقه در یزد اعلام کرد.