پخش زنده
امروز: -
استاندار خراسان جنوبی گفت: فرآیند صدور مجوزهای سرمایه گذاری طولانی است و سرمایه داران را معطل می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مروج الشریعه امروز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: پذیرفته نیست سرمایه داری تنها برای ثبتِ شرکتش، دو ماه معطل بماند و در این زمینه باید ستاد سرمایه گذاری استان خیلی فعال تر از گذشته وارد میدان شود در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی سرمایه گذاران باشد.
وی افزود: مدیران اقتصادی استان هیچ برنامه ای برای جذب سرمایه گذار ندارند و بر خلاف استانهای همجوار که به راحتی سرمایه گذار جذب می کنند چرا در استانی همانند ما سرمایه گذاری که قصد 50 میلیارد تومان سرمایه گذاری دارد برای روند راه اندازی شرکتش دچار چالش می شود.
استاندار گفت: در استان ما زمینه حضور سازمان های توسعه ای کمتر فراهم شده است و باید تلاش شود از ظرفیت این سازمان ها همچون آستان قدس، بنیاد برکت، بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی و ایمیدرو برای سرمایه گذاری در استان استفاده شود.
مروج الشریعه وظیفه اصلی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را رفع مشکلات واحدهای صنعتی دانست و گفت: اگر این واحدها به دلیل بدهی بانکی، چک های معوقه و بدهی های مالیاتی مشکل دار شده اند در این کارگروه باید تصمیم نهایی برای حل این مشکلات و رونق تولید آنها گرفته شود.
وی با بیان اینکه مصوبات کارگروه رفع موانع تولید، لازم الاجراست افزود: بر اساس آمار وزارت کشور از 443 مصوبه کارگروه خراسان جنوبی تنها 169 مصوبه اجرایی شده است که این نشان می دهد یا در کمیسیون های زیرمجموعه کار کارشناسی صورت نمی گیرد و یا مدیران جدیت لازم را برای حل مشکلات ندارند.
استاندار افزود:هیچ عذر و بهانه ای برای اجرا نشدن مصوبات کارگروه پذیرفته نیست و موضوع را رصد و دستگاههای مربوطه را بازخواست می کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هم گفت: رتبه خراسان جنوبی در پرداخت تسهیلات رونق تولید بیستم است که اگر بانک های عامل تا پایان سال 40 میلیارد تومان دیگر از تعهد خود را به واحدهای صنعتی پرداخت کنند جایگاه بهتری را در کشور کسب خواهیم کرد.
شهرکی با قدردانی از 4 بانک دولتی در پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی گفت: بانک های خصوصی در استان سهم کمی در اعطای تسهیلات به واحدها دارند که امیدواریم با منابع خوبی که دارند، به رونق تولید کمک کنند.
در این کارگروه همچنین مصوب شد دستگاههای خدمات رسان، تصمیم گیری برای قطع آب، برق و گاز در واحدهای صنعتی به علت بدهی را 48 ساعت قبل به سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کنند تا وقفه ای در تولید ایجاد نشود.