پخش زنده
امروز: -
سخنگوی وزارت خارجه: برای تأمین امنیت ملی و دفاع از ملت خود منتظر اجازه هیچ کس نمیمانیم.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما به نقل از مرکز ديپلماسي عمومي و رسانه اي وزارت امور خارجه؛ سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه فروشندگان سلاح های مرگبار به منطقه در جایگاهی نیستند که درباره توان دفاعی ایران قضاوت کنند تصریح کرد: با توجه به تجربه جنگ تحمیلی، برای تأمین امنیت ملی و دفاع از ملت خود منتظر اجازه هیچ کس نمی مانیم.
بهرام قاسمی با تأکید بر حق مشروع و انکارناپذیر کشورمان در دفاع از منافع ملی و صیانت از حریم امنیت ملی آن گفت: جمهوری اسلامی ایران به پیروی از آموزه های ملی و اسلامی در دفاع از خود و طبق اصول و اهداف مندرج در قانون اساسی به عنوان میثاق جاویدان مردم با جمهوری اسلامی ایران، ذرّهای از حق مشروع خود برای تقویت توانمندی های دفاعی کشور چشم پوشی و عقب نشینی نمی کند و همچنان با قدرت تمام، برنامه ها، اهداف و راهبردهای دفاعی مورد نیاز خود را به خصوص در زمینه توانمندی موشکی پیگیری خواهد کرد.
وی با اشاره به تجربیات گرانقدر و هزینه های گزاف تحمیل شده بر ملت و کشور ایران در چهار دهه اخیر، به خصوص جنگ تحمیلی هشت ساله رژیم بعثی صدام علیه کشورمان، کودتا و مداخلات نظامی آشکار و پنهان قدرتهای جهانی و مشخصاً ایالات متحده امریکا، تبلیغات، جنگ روانی و تهدیدات مستمر سران رژیم اشغالگر علیه ملت ایران و فتنه ها و توطئه های گوناگون برخی از کشورهای منطقه افزود: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین امنیت ملی و حفظ کیان کشور و دفاع از ملت خود منتظر اجازه هیچ کشوری نمی ماند و تجربه تلخ موشکباران شهرهای ایران در دوره جنگ تحمیلی و کشتار مردم بی دفاع خود را هیچ گاه از یاد نخواهد برد.
سخنگوی دستگاه ديپلماسى کشورمان تأکيد كرد: تجربه چهل سال اخیر نشان می دهد دشمنان انقلاب و نظام و مردم ایران براى تضعیف و کاستن از توانمندی و بنیه دفاعی و امنیتی ایران تلاش بسیاری کرده اند و همواره درصدد برقراری نوعی موازنه نظامی نابرابر و نامتوازن علیه کشورمان هستند.
وى تصريح كرد: یک ایران قدرتمند نه تنها برای ملت بزرگ ایران، بلکه برای صلح و ثبات و امنیت منطقه بسیار مهم است. بی شک توانمندی ایران سبب خنثی شدن توطئه های دشمنان جهانی و منطقه ای خواهد شد و آنها را از ارتکاب هر گونه اقدام نابخردانه ای بازخواهد داشت.
قاسمى با یادآوری موشکباران و حملات هوایی وحشیانه رژیم صدام علیه شهرهای بیدفاع و مناطق مسکونی کشورمان در دوره جنگ تحمیلی هشت ساله گفت: ملت ایران هیچ گاه بیتفاوتی و سکوت همراه با رضایت مدعیان امروز در برابر جنایات جنگی رژیم صدام در حمله به شهرها را فراموش نمی کند.
وی افزود: مردم ایران به خوبی میدانند که چگونه ابرقدرت ها و قدرتهای بزرگ ـ که امروز در برابر توان دفاعی موشکی ایران موضعگیری میکنند ـ در دوران جنگ تحمیلی چشم خود را بر روی حملات هوایی بی محابا و کشتار مردم بی گناه بستند و با دادن هواپیماهای جنگی مدرن و تقویت توان موشکی ارتش عراق با انواع موشک ها، در جنایات این رژیم شریک بودند و امروز به جای پاسخگویی صریح و شفاف به اشتباهات و خطاهای تاریخی خود، نگران توان موشکی ایران شده اند!
قاسمى تأکید کرد: باید به این زیاده خواهانی که تاریخ حوادث اخیر منطقه را به راحتی فراموش کرده اند گفت اگر توانمندی دفاعی ایران در دوره جنگ تحمیلی به اندازه امروز بود، چه بسا انسان های بی گناه بسیاری قربانی جنایات رژیم صدام نمی شدند و فرد دیکتاتوری مانند او نمی توانست مجموعه صلح و ثبات منطقه را دستخوش امیال غیرانسانی خود کند.
وی با تأکید بر ماهيت بازدارندگی توانمندی موشکی کشورمان تصريح کرد: سران رژیم های متجاوز و زورگو از جمله امریکا و رژیم صهیونیستی به خوبی دریافته اند که یک ایران مقتدر و مستقل، زیر بار سلطه گری و زورگویی آنها نمی رود و در صورت اجرای هر گونه اقدام نسنجیده با پاسخ قاطعی از جانب ایران مواجه خواهند شد.
قاسمى با اشاره مجدد به جنبه دفاعی توانمندی موشکی ایران و خطاب به کشورهای همسایه به خصوص کشورهای حوزه خلیج فارس گفت: این توانمندی مسلماً موجب امنیت و ثبات و مانعی برای آنانی است که خوی و خصلت تجاوزگری دارند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در صدها سال گذشته هیچ گونه سابقه تجاوز به همسایگان و کشورهای منطقه را نداشته و نخواهد داشت و همواره در جهت صلح و امنیت منطقه تلاش کرده است و هر آنچه در این جنگ روانی ازجانب کشورهای خاصی علیه ایران مطرح می شود در ادامه همان سیاست ایران هراسی و به نوعی ایران ستیزی است.
سخنگوی وزارت خارجه در پايان با ارجاع به سیاست تجاری سازی امنیت ازجانب ايالات متحده و شیوه باج گیری دولت جدید آن از برخی کشورهای مرعوب گفت: امریکا و برخی از کشورهای تولید و صادرکننده سلاحهای مرگبار نمی توانند با فریبکاری، صدها میلیارد دلار تسلیحات ويران كننده به این منطقه حساس صادر و همزمان در مورد توان دفاعی ایران قضاوت کنند.