به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک ؛ به گفته مدیر عامل این واحد تولیدی برای ساخت این واحد ، هفت میلیارد تومان هزینه شده که 2 میلیارد تومان آن از طریق تسهیلات کم بهره توسعه روستایی تامین شده است.
ناخدا افزود : در این واحد تولیدی با اشتغال حدود 150 نفر سالانه حدود چهار هزار تن انواع سالاد ، سبزی و غذاهای آماده تولید می شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در این مراسم اضافه کرد : توان افزایی اقتصادی خانوارهای روستایی و ایجاد اشتغال مورد پسند جوانان ، اولویت اصلی و رویکرد مهم معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری است.
رضوی افزود : دولت با اعطای تسهیلات اشتغالزایی روستایی با کارمزد 4 الی 10 درصد برای هر یک از روستائیانی که اقدام به ساخت واحدهای تولیدی و خدماتی با اشتغال پایدار کنند ، زمینه توسعه روستایی را فراهم کرده است.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی جزو 10 استان برتر کشور در جذب اعتبارات روستایی محسوب می شود گفت: استانهایی که بتواند میزان اعتبارات بیشتری از سهم تخصیص یافته خود را جذب کنند یقینا از افزایش اعتبار در مراحل بعدی برخوردار خواهند شد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه هم در این مراسم به مهمترین مزیت صنایع تبدیلی در حوزه کشاورزی اشاره و اضافه کرد : کاهش ضایعات از 45 درصد به پنج درصد از مهمترین مزیتهای استقرار صنایع تبدیلی در کنار تولیدات کشاورزی است که این میزان کاهش ضایعات موجب افزایش بهرهوری و رونق اقتصادی خواهد شد.
منصوری افزود: مجلس در بودجه امسال برای اشتغال یک و نیم میلیارد دلار تصویب کرده است که ۱۲ هزار میلیارد تومان آن برای اشتغال روستایی تخصیص داده شده است.
وی با بیان اینکه سهم استان مرکزی ۲۹۰ میلیارد تومان است افزود : وامها به صورت مرحله ای و با راستی آزمایی پرداخت می شود.