با هدف افزایش مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوارها
برگزاری کارگاههای آموزش طبخ ماهی در همدان
با توجه به اهمیت غذایی ماهی در سلامت اجتماع و آشنایی بانوان با تنوع طبخ آبزیان، کارگاههای طبخ غذا با ماهی در همدان برگزار می شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استا همدان گفت : امسال هزار نفر در این کارگاه ها شرکت کرده اند.
مهندس دولو افزود: مصرف مرتب ماهی و آبزیان، بیماری های پرفشاری خون ، رماتیسم ، ذات الریه ، سردرد های میگرنی ، بیماری های کلیوی و افسردگی را درمان می کند.
وی تصریح کرد : سرانه ی مصرف ماهی در کشور ما ۱۰ کیلوگرم و از میانگین جهانی پایین تر است.
این آمار در استان هایی مثل همدان که مرکزی ترند، پایین تر هم هست.