پخش زنده
امروز: -
رقابتهای اسکی نیروهای مسلح کشور و انتتخابی ارتشهای جهان (سیزم) با برتری تیم سپاه در پیست اسکی دربندسر به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرهنگ میرزا حسینی رئیس ستاد هیات اسکی نیروهای مسلح گفت: در این رقابتها 50 ورزشکار برتر کشور از سپاه ، ارتش ، بسیج و نیروی انتظامی به رقابت پرداختند و در پایان تیم های سپاه، ناجا و ارتش عناوین نخست را بدست آوردند .
وی افزود در رده انفرادی وظیفه ها محمد کیادربندسری از تیم سپاه ؛ پوریا ساوه شمشکی و نیما بها از تیم بسیج و در رده پایوران حسین دربندسری از تیم نیروی انتظامی ، یهزاد حبیبی نیا از تیم ارتش و حمید رضا محرابی از تیم ناجا عناوین اول تا سوم را بدست آوردند.
میرزا حسینی گفت: در پایان این رقابتها 8 نفر برتر که زمان بهتری را ثبت کرده اند به اردوی تیم ملی برای شرکت در رقابتهای ارتشهای جهان دعوت میشوند و در پایان اردو نیز 6 نفر فروردین آینده برای شرکت در رقابتهای سیزم 2018 راهی اتریش خواهند شد.