پخش زنده
امروز: -
نهاد امنيتي رژيم صهيونيستي با اصلاح سند راهبردي خود؛ گسترش محور مقاومت و به ويژه استقرار نيروهاي آن در مرزهاي جولان سوريه و فلسطين اشغالي را تهديدي خطرناک برشمرد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پايگاه اينترنتي روزنامه «الحيات»؛ نهاد امنيتي اسرائيل اصلاحاتي را در پيش بيني هاي راهبردي خود درباره سال جديد اعمال کرد که به موجب آن «جبهه فلسطين» بيش از ساير جبهه هاي مربوط به اسرائيل در معرض انفجار است اما تهديد محور مقاومت که ايران، بنيانگذار آن است و شامل سوريه و حزب الله است، همچنان در رأس فهرست تهديدات عليه اسرائيل قرار دارد و در درجه بعدي تهديد سازمان هاي جهادي قرار دارد.
در همين حال؛ روزنامه صهیونیستي «هآرتص» ديروز فاش کرد در نوامبر گذشته در سند راهبردي، که گادي ايزنکوت رئيس ستاد مشترک ارتش رژيم صهيونيستي در سال 2015، آن را تصويب کرد، در خصوص تحولات راهبردي و امنيتي اصلاحاتي صورت گرفت، سپس اين سند به وزير جنگ و ساير اعضاي کابينه امنيتي رژيم صهيونيستي تحويل داده شد اما بر خلاف سه سال پيش، اين سند هنوز براي عموم منتشر نشده است. ارتش این رژیم اصلاح اين سند را با تحولات گسترده منطقه از زمان انتشار سند اصلي توجيه کرد چرا که علاوه بر نقش ايران در سوريه، روسيه نيز (يک ماه پس از انتشار اين سند) در سوريه حضور يافت.
اين سند همچنين با تشريح همکاري رژيم صهيونيستي با کشورهاي(به اصطلاح) ميانه روي منطقه و کشورهاي بزرگ و در رأس آن آمريکا، افزود هدف از فعاليت هاي نظامي مشارکت در تقويت جايگاه این رژیم در عرصه بين المللي و منطقه اي است. بر خلاف سند اصلي که پس از توافقنامه هسته اي ايران نوشته شد و ژنرال ايزنکوت در مقايسه با نخست وزير رژيم صهيونيستي نگاه خوشبينانه تري داشت و بر اين باور بود که اين توافقنامه «فرصت هاي جديدي» را ايجاد خواهد کرد، اصلاحيه اين سند به تاثير ايران در برخي زمينه ها پرداخته است که مهمترين آن: حمايت از محور مقاومت و احتمال پيدايش تهديدي خطرناکتر در آينده با استقرار رزمندگان محور مقاومت بين مرزهاي فلسطین اشغالی و سوريه در جولان است. اما اين سند تاکيد دارد با وجود تشديد خطر محور مقاومت، «ميدان فلسطين بيشتر در معرض انفجار است».
در اين سند آمده است: در صورت بروز تنش در کرانه باختري، «حماس» در منطقه غزه بسيار اثرگذار خواهد بود «و همين مسئله براي ارتش اسرائيل ايجاب مي کند آمادگي سناريوي مقابله مستقيم در کرانه باختري با مشارکت دستگاه هاي امنيتي [تشکيلات خودگردان] فلسطين را داشته باشد و اين همان اتفاقي بود که در سال 2002 هنگام حملات نظامي موسوم به ديوار نگاهدارنده رخ داد.» در اين سند همچنين به تشديد خطر «حملات انفرادي» اشاره شده است، مثل حملاتي که تقريبا دو سال پيش با (چاقو و زير گرفتن با ماشين) صورت مي گرفت و جايگاه ويژه اي در مبارزات سازماندهي شده در مناطق فلسطينی داشت.