پخش زنده
امروز: -
کلينتون: بسياري از آمريکاييها اعتماد خود را به نهادهاي ديرينهي کشورشان از دست دادهاند
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ، هيلاري کلينتون، وزير امور خارجه اسبق آمريکا، در کتاب خود با عنوان «چه اتفاقي افتاد»، يکي از علل شکست خود را در انتخابات رياست جمهوري آمريکا «زن بودنش» دانست و نوشت : تبعيض جنسي عليه زنان و زنستيزي در آمريکا بسيار رايج است.
هيلاري کلينتون، نامزد رياست جمهوري پيشين حزب دموکرات که در رقابت با دونالد ترامپ، رييس جمهور کنوني آمريکا، در انتخابات سال 2016 شکست خورد، در بخشي از کتابي که پس از شکست در آن انتخابات تحت عنوان «چه اتفاقي افتاد» به چاپ رساند، درباره يکي از علل شکست خود، اينچنين نوشته است: «تبعيض جنسي و تنفر از زنان در انتخابات رياست جمهوري سال 2016 نقش ايفا کرد. يکي از دلايل روشنِ آن اين است که همان نامزدي که قائل به تبعيضات جنسي عليه زنان بود (دونالد ترامپ) در اين انتخابات پيروز شد. شمار بسيار زيادي از مردم (رأي دهندگان آمريکايي) به نوار صوتيِ وي (ترامپ) که در آن با افتخار درباره حملات جنسي به زنان صحبت ميکرد، گوش کردند و آنگاه شانههاي خود را (از روي بياعتنايي به اين مسئله) بالا انداختند و گفتند: ما باز هم به او رأي ميدهيم.»
هيلاري سپس کلينتون افزود: «زن بودن در دنياي سياستِ آمريکا امري بسيار دشوار، طاقتفرسا و تحقيرکننده است. اِلِنور روزوِلت (همسر رييس جمهور اسبق آمريکا) گفته است: زنان در سياست، نياز دارند پوستي به کلفتي پوست کرگدن داشته باشند.»
هيلاري کلينتون: بسياري از آمريکاييها اعتماد خود را به نهادهاي ديرينهي کشورشان از دست دادهاند
نامزد رياست جمهوري پيشين حزب دموکرات که در رقابت با دونالد ترامپ، رييس جمهور کنوني آمريکا، در انتخابات سال 2016 شکست خورد، در بخشي از کتابي که پس از شکست در آن انتخابات تحت عنوان «چه اتفاقي افتاد» به چاپ رساند، مي نويسد، سيستم ايمني ما (آمريکا) در طول سالهاي متمادي، به تدريج تحليل رفته و فرسايش يافته است. بسياري از آمريکاييها به نهادهايي که نسلهاي گذشته به آنها تکيه داشتند و مطمئن بودند به مردم اطلاعاتِ واقعي و بيغرض ميدهند،ايمان و اعتماد خود را از دست دادهاند. اين نهادها شامل دولت، دانشگاهها و همچنين مطبوعات و رسانهها ميشود. در ضمن، ميلياردِرهاي راستگرا در آمريکا، مانند "خانوادهي مِرسِر" و همچنين برادران "چارلز کوچ و ديويد کوچ" زمان و پولهاي زيادي هزينه کردهاند تا «حقيقتي ثانوي» ايجاد و آن را جايگزينِ حقايق واقعي کنند. دستگاه تبليغاتي دونالد ترامپ در خلال مبارزات انتخاباتي سال 2016 نيز همين خط سير را پيگيري ميکرد و با انکار حقايق (مانند تغييرات اقليمي کره زمين)، اين مسائل را صرفاً حقه چينيها و امثال آن معرفي ميکرد. اظهارات ترامپ و گروه تبليغاتياو بيشتر شبيه مطالبِ بياساس در روزنامههاي زرد بود که در هر سوپرمارکتي ميتوان آن را خريد. از اينرو، هرکس به ترامپ انتقاد ميکرد، با اطلاعاتِ ساختگي و اتهامات تحقيرآميز و سخنان دندانشکنِ ترامپ - که استعدادي غيرعادي براي استفاده از اين نوع حملات عليه منتقدانِ خود دارد - روبرو ميشد. ترامپ بيش از پيش به از دست رفتن اعتماد مردم به نهادهاي ديرينه آمريکا کمک کرد، زيرا وي اخبار را با سرگرمي و برنامههاي تلويزيوني را با واقعيت، تلفيق کرده و شرايطي مبهم و نامشخص را براي مردم آمريکا بهوجود آورده بود.