پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ يک منبع بلندپايه وابسته به دولت عربستان سعودي روز شنبه تاييد کرد شاهزاده ميلياردر سعودي وليد بن طلال پس از موافقت کردن دادستان کل عربستان با توافق به دست آمده بين او و مقامات سعودي، آزاد شد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از دبي، اين منبع گفت: «دادستان کل عربستان صبح امروز (شنبه) با توافقي که با شاهزاده وليد بن طلال به دست آمد موافقت کرد و اين شاهزاده در ساعت 11 صبح امروز به خانه اش بازگشت».
اين منبع در پاسخ به اين سئوال رويترز که آيا دادستان کل بيگناه بودن شاهزاده وليد بن طلال را پذيرفته است گفت: «من آنچه را او ميگويد تکذيب يا تاييد نمي کنم. از نظر اصل کلي، اين موضوع به کساني مربوط ميشود که با او به توافق رسيدند و قطعا توافق بدون وجود تخلف به دست نمي آيد و توافق زماني صورت مي گيرد که متهم به تخلفاتش اقرار کند و به صورت مکتوب آن را بنويسد و متعهد شود که آن را تکرار نخواهد کرد». اين منبع به جزئيات بيشتر در اين باره اشاره نکرد.
منبع ياد شده در پاسخ به اين سئوال که آيا وليد بن طلال همچنان رئيس شرکت هولدينگ «المملکه» باقي خواهد ماند گفت: «قطعا».