برداشت ۶۰۰ هزار تن محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تا کنون
از ابتدای فصل برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تا کنون حدود ۶۰۰ هزار تن محصول برداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: تا کنون حدود ۴۰ درصد محصولات سبزی و صیفی در استان برداشت شده است. رضا امیری زاده پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی برداشت شود. وی گفت: به علت افزایش سطح زیرکشت، کوددهی مناسب احتمال افزایش دوبرابری محصول نسبت به مدت مشابه پارسال است. مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت:بیش از ۲۹ نوع محصول سبزی و صیفی در هرمزگان تولید میشود که خیار، فلفل، گوجه، بادمجان، پیاز و هندوانه مهمترین آنهاست. امیری زاده افزود: بادمجان، گوجه فرنگی، هندوانه، ذرت و کنجد هزار تن و فلفل بیشترین محصولات برداشت شده بود وی گفت: سطح زیر کشت این محصولات در هرمزگان ۵۵ هزار هکتار است که هرمزگان رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل در کشور دارد. فصل برداشت از اواسط مهر با محصول بادمجان و خیار آغاز میشود و تا اردیبهشت سال آینده با برداشت پیاز و گوجه کشت دوم به پایان میرسد. محصولات برداشت شده از هرمزگان به مناطق مختلف کشور فرستاده میشود.