پخش زنده
امروز: -
بیش از چهار تن سمنو در شهرضا پخت و توزیع شد .
به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛ برای پخت این نذری با استفاده از چهار پاتیل بیش از هزار و 200کیلو گرم آرد جوانه گندم استفاده شده است .
سمنوی سنتی این شهر ستان در پاتیلهای بزرگ مسی با گنجایش 300کیلو گرم گندم در مدت 24 ساعت پخت میشود.
قراردادن قرآن، آب، آینه، شمع، شانه، سورمه دان، نبات وشکلات وگل محمدی درسینی بزرگ مسی ازآداب ورسوم مردم شهر ضا برای پخت سمنو است.
پخت سمنوی سنتی در شهرضا قدمتی هزار ساله دارد.