امام جمعه سنندج
پاسداشت خون شهدا در سایه تلاش و همت بیشتر مسئولین
امام جمعه سنندج گفت: همه مسئولان باید با خدمت به مردم، تلاش و کوشش بیشتر ادامه دهنده راه شهدایی باشند که جان خود را برای حفظ انقلاب تقدیم کردند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، ماموستا عبدالرحمن خدایی امروز در خطبه نماز جمعه این شهر با تبریک روز پرستار و دهه مبارک فجر از همه اقشار جامعه خواست تا از نظام و دستاوردهای آن، در برابر کینه توزیهای دشمنان دفاع کنند.
![پاسداشت خون شهدا در سایه تلاش و همت بیشتر مسئولین پاسداشت خون شهدا در سایه تلاش و همت بیشتر مسئولین](/files/fa/news/1396/11/6/1827586_394.jpg)
وی همچنین با بزرگداشت یاد شهدا به ویژه شهدای ۲۸ دی ماه سال ۶۳ سنندج افزود: همه عزت و اقتدار ایران اسلامی، مرهون خون شهداست.
خطیب جمعه سنندج در بخش دیگری از سخنان خود گفت:بر هر مسلمانی واجب است که قرآن کریم را به صورت مستمر تلاوت کند، نماز را در اول وقت بجای آورد و انفاق و زکات را در دستور کار خود قرار دهد تا در دنیا و آخرت رستگار شود.
امام جمعه سنندج جوانان مومن را قدرتی وصف ناپذیر برای کشور دانست و افزود: رشد و تعالی جامعه در دستان پرتوان نسل جوان و نوجوان ماست.