پخش زنده
امروز: -
با هدف پايان دادن به محاصره نوار غزه و بهبود اوضاع انساني در اين منطقه از فلسطين، کمپيني با عنوان«غزه را نجات دهيد» آغاز به کار کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ جديدترين اخبار و رويدادهاي سرزمين هاي اشغالي در دوازده ساعت گذشته به شرح ذيل است.
آغاز کمپين«غزه را نجات دهيد» با هدف پايان دادن به محاصره غزه
با هدف پايان دادن به محاصره نوار غزه و بهبود اوضاع انساني در اين منطقه از فلسطين، کمپيني با عنوان«غزه را نجات دهيد» آغاز به کار کرد.
به گزارش شبکه تلويزيوني الميادين، احمدالکرد، رئيس جمعيت موسسه هاي خيريه در نوار غزه در کنفرانسي خبري، غزه را منطقه فاجعه زده اعلام و تصريح کرد: قطع برق و از کار افتادن مراکز تصفيه آب موجب شده است تا نود و پنج درصد آب اين منطقه قابليت نوشيدن نداشته باشد ضمن اينکه پنج هزار واحد مسکوني نيز در حملات اسرائيل ويران شده است و چون اشغالگران اجازه ورود مصالح ساختماني به نوار غزه نمي دهند، اين بناها بازسازي نشده اند.
احمد الکرد تصريح کرد: آغاز به کار کمپين «غزه را نجات دهيد» را اعلام مي کنم به اين اميد که جهان را براي تامين نيازهاي اساسي بيش از دو ميليون محاصره شده در اين منطقه، به حرکت واداريم. از اينجا اعلام مي کنم که غزه در بعد انساني منطقه فاجعه زده است.
وي افزود، چهل درصد کودکان غزه نياز به مراقبت هاي پزشکي دارند ضمن اينکه بسياري از شهروندان به دليل کمبود دارو و فراهم نبودن شرايط براي پيگيري معالجات خارج از فلسطين، جان داده اند.
الکرد گفت: بيمارستان ها و مراکز درماني در نوار غزه حدود دويست و سي نوع دارو را در اختيار ندارند، ساده ترين تجهيزات پزشکي و دارويي در اختيار اين مراکز نيست و به علت آنکه اشغالگران اجاره واردات لوازم يدکي به نوار غزه را نمي دهند صدها نوع از تجهيزات پزشکي از رده خارج شده اند، سيزده هزار نفر به بيماري سرطان مبتلا هستند و نياز به مداوا يا پيگيري معالجات خارج از فلسطين دارند.
نظاميان رژيم صهيونيستي 14 فلسطيني را در کرانه باختري رود اردن بازداشت کردند
نظاميان رژيم صهيونيستي چهارشنبه شب 14 شهروند غير نظامي فلسطيني را در مناطق مختلف کرانه باختري رود اردن بازداشت کردند.
به گزارش خبرگزاري آناتولي ترکيه از قدس ، پليس اسرائيل روز پنجشنبه در بيانيه اي اعلام کرد 14 فلسطيني را به اتهام دست داشتن در فعاليت هاي تروريستي بازداشت کرده است.
بر اساس گزارش هاي رسمي فلسطين، حدود 6400 فلسطيني در زندان هاي رژيم اسرائيل به سر مي برند و 62 زن ، 10 دختر بچه ، 300 کودک ، حدود 450 بازداشتي اداري ( بازداشت بدون محاکمه ) و 12 نماينده پارلمان فلسطين نيز جزء بازداشتي ها قرار دارند.
حماس تصويب پيش نويس قانون جديد در پارلمان صهيونيستي را « نژادپرستانه » توصيف کرد
جنبش حماس چهارشنبه شب تصويب پيش نويس قانون محدوديت در تحويل پيکرهاي شهداي فلسطيني به خانواده هايشان را « رفتاري نژاد پرستانه » توصيف کرد.
به گزارش خبرگزاري آناتولي ترکيه از غزه ، حازم قاسم سخنگوي حماس در بيانيه اي گفت: « رژيم اشغالگر قدس تصور مي کند با چنين اقداماتي و تصويب چنين قوانيني مي تواند اراده ملت فلسطين را بشکند و فلسطينيان را از تلاش براي احقاق حقوق شان منصرف کند.»
قاسم افزود اين قوانين مويد حقيقت ذات نژادپرستانه و رفتار تبعيض آميز مقامات اسرائيلي است. تصويب اين قوانين در کنست اسرائيل به مثابه پشت پا زدن و بي توجهي به همه قطعنامه هاي بين المللي و قوانين بشردوستانه سازمان ملل است.
کنست اسرائيل روز چهارشنبه در شور نخست پيش نويس قانوني که تحويل پيکر شهداي فلسطيني به خانواده هايشان را محدود مي کند تصويب کرد و اين پيش نويس براي تبديل شدن به قانون و اجرا شدن بايد در شور دوم و سوم نيز تصويب شود.
نظاميان رژيم اشغالگر وارد شهر جنين شدند
بخش زيادي از نيروهاي ارتش رژيم صهيونيستي وارد شهر جنين شدند و منطقه حضور عوامل اجرايي عمليات، شهرک حفات گلعاد را به محاصره خود در آوردند.
کشورهاي اروپايي با جديت مسئله به رسميت شناختن فلسطين را بررسي مي کنند
معاون وزير امور خارجه فلسطين ديروز اعلام کرد شماري از کشورهاي اروپايي از جمله اسلوني با جديت در حال بررسي مسئله به رسميت شناختن کشور فلسطين هستند.
به گزارش پايگاه اينترنتي روزنامه «رأي اليوم»، تيسير جرادات در گفتگو با راديوي رسمي «صداي فلسطين» گفت: اقدام اسلوني براي به رسميت شناختن کشور فلسطين به زمان نياز دارد.
اين مقام فلسطيني خاطر نشان کرد: برخي کشورهاي اروپايي مثل لوکزامبورگ، ايرلند، پرتغال و بلژيک در حال بررسي اين مسئله هستند.
وي با اشاره به تماس هاي تلفني که با [مقامات] کشورهاي بزرگ اروپايي مثل فرانسه، انگليس و اسپانيا در خصوص به رسميت شناختن فلسطين گرفته شده است، تاکيد کرد اگر يکي از اين کشورها چنين تصميمي بگيرد بسياري از کشورها نيز به آن ملحق خواهند شد.
وي تصريح کرد به تازگي امکان تصميم گيري اتحاديه اروپا براي به رسميت شناختن فلسطين، مثل مسئله کوزوو، مطرح شده است، البته مشروط بر اينکه هر يک از کشورها در زمان مناسب چنين تصميمي اتخاذ کنند.
بنابر اعلام وزارت امور خارجه فلسطين، تا کنون 135 کشور فلسطين را به رسميت شناخته اند که آخرين آنها سوئد و واتيکان بوده اند.
کنست رژيم صهيونيستي قانون محدوديت تحويل پيکرهاي شهداي فلسطيني را تصويب کرد
کنست ( پارلمان ) رژيم صهيونيستي روز چهارشنبه در شور نخست پيش نويس قانوني که تحويل پيکرهاي شهداي فلسطيني به خانواده هاي شان را محدود مي کند تصويب کرد و اين پيش نويس براي تبديل شدن به قانون قابل اجرا به موافقت در شور دوم و سوم نياز دارد.
به گزارش خبرگزاري آناتولي ترکيه از قدس، بتسليل سموتريچ نماينده حزب راست افراطي « بيت يهود » ( خانه يهود ) و عنات برکو نماينده حزب راست افراطي « ليکود » در کنست اين پيش نويس قانون را ارائه کردند.
کميته وزارتي امور قانونگذاري در کنست اسرائيل يکشنبه گذشته پيش نويس قانون مذکور را قبل از ارائه براي راي گيري در کنست تصويب کرد.
بر اساس پيش نويس قانون، نيروهاي اين رژيم پيکرهاي شهداي فلسطيني را به خانواده ها تحويل نمي دهد مگر اين که مطمئن شود مراسم تشييع جنازه آنان به تحريک ديگران يا حمايت از تظاهرات ضد اسرائيلي تبديل نمي شود.
اين پيش نويس قانون نيز در ادامه ديگر قوانين نژادپرستانه اسرائيل است و فلسطينيان هدف از تصويب اين قوانين را تثبيت اشغال اراضي فلسطين و تلاش براي محروم کردن آنان از حقوق شان توصيف مي کنند.
کنست سوم ژانويه نيز پيش نويس قانوني را تصويب کرد که اعدام فلسطينيان متهم به قتل اسرائيلي ها را مجاز مي داند.
کنست پيشتر همين ماه همچنين قانون «قدس يکپارچه» را تصويب کرد. بر اساس اين قانون کابينه هاي اسرائيل در هر زماني از هرگونه تصميم درباره تقسيم قدس منع مي شوند مگر آن که موافقت دو سوم از اعضاي کنست را به همراه داشته باشد.