پخش زنده
امروز: -
افزودن گریپ فوروت به رژیم غذایی به کاهش وزن کمک میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ گریپ فروت از خانواده مرکبات با خواص ضداکسایشی که منبع فوق العاده ویتامینها، فیبر و سایر مواد مغذی است .
این میوه تقویت کننده دستگاه ایمنی و کاهنده کلسترول در هضم غذا است.
گریپ فوروت دارای فیبر ، کولین ، ب9، فولات ، سی ، آ ، لیمونین و لیسوپن است .
گریپ فروت و تقویت سیستم ایمنی بدن
مصرف روزانه نصف یک گریپ فروت متوسط 59درصد ویتامین سی بدن را تامین وبه خنثی سازی رادیکال های آزاد بدن کمک می کند .
گریپ فروت وسلامت قلب
آب گریپ فروت میتواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی ایفا کند.
مطالعات نشان دادمصرف منظم آب گریپ فوروت به علت داشتن فلاوانون نقش موثری در بهبود سلامت رگهای خونی دارد و به سلامت فبل همه گروهای سنی بویژه زنان میانسال کمک می کند.
گریپ فوروت و سلامت کلیه
اسیدسیتریک موجود در گریپ فروت می تواند مانع از تشکیل سنگ کلیه شود و حتی سنگ های کوچک در حال تشکیل را تجزیه کند. هر چقدر میزان اسیدسیتریک ادرار بیشتر باشد، بیشتر در مقابل تشکیل سنگ کلیه های جدید مصون خواهید بود.
گریپ فوروت و کاهش وزن
گریپ فوروت به علت داشتن فیبر موجب احساس سیری و جلوگیری از پر خوری در افراد می شود وبه تثبیت قند خون در افراد کمک می کند .
گریپ فوروت و سرطان
گریپ فوروت به علت داشتن بتاکاروتن موجب کاهش بروز سرطان مری می شود و به علت داشتن ویتامین سی مانند شیمی درمانی بر سلولهای سرطانی تاثیر می گذارد و تاثیر شیمی درمانی بر سلولهای سرطانی را نیز افزایش می دهد .
گریپ فوروت قرمز و صورتی بعد از گوجه فرنگی از بهترین منابع لیسوپن است و لیسوپن با کاهش ریسک ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است .لیسوپن همچنین در کاهش ریسک ابتلا به سرطان معده نقش دارد . لیمونین موجود در این میوه به کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه نیز کمک می کند.
گریپ فوروت وسلامت دوره بارداری
این میوه به علت داشتن فولات از بروز نقص در شبکه عصبی جنین پیشگیری می کند. همچنین هضم غذا را افزایش می دهد و از بروز یبوست جلوگیری می کند.