به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان در اولین جلسه شورای معادن هرمزگان گفت: معادن غیرفعال استان از این پس به جای تهران در شورای معادن استان تعیین تکلیف میشوند.
خلیل قاسمی افزود: معادنی که نتوانند فعال شوند سلب امتیاز میشوند تا فرصت سرمایه گذاری و تولید در اختیار افراد توانمند و علاقهمند قرار گیرد.
وی گفت: پیش از این امور مربوط به معادن استان در شورای عالی معادن در تهران بررسی میشد که اکنون با راه اندازی شورای معادن استان، امور معادن هرمزگان در شورای معادن استان رسیدگی و تصمیم گیری میشود که زمان طولانی رسیدگی به امور معدنی در استان کاهش مییابد.
قاسمی افزود: در اولین جلسه شورای معادن استان وضعیت دو معدن بررسی شد که مقرر شد با فرصت چهارماهه به یکی از این معادن غیر فعال، تعیین تکلیف و پرونده معدن دیگر نیز مقرر شد در جلسه آینده بررسی شود.
بهروز اکرمی معاون استاندار هرمزگان نیز در این جلسه گفت: خام فروشی مواد معدنی در استان یک ضایعه بزرگ است که باید با تکمیل زنجیره تولید معادن در استان ارزش افزوده تولیدات معدنی استان افزایش یابد.
اکرمی گفت: معادن غیرفعال فرصت سرمایه گذاری از دیگران را میگیرد و باید هر چه زودتر معادن غیرفعال استان تعیین تکلیف و فعال شود.
استاندار، معاون عمرانی استاندار، رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت، نمایندگانی از محیط زیست، منابع طبیعی، نیروی انتظامی، دادگستری و نمایندگان بخش خصوصی، از اعضای شورای معادن استان هستند.
نظارت بر استخراج مواد معدنی، واگذاری و فروش پروانه بهره برداری معادن، تسهیل و تسریع ایجاد صنایع پایین دستی معادن، تعیین و تغییر حقوق دولتی معادن، لغو پروانه بهره برداری معادن از خدمات شورای معادن استان است که تاکنون این خدمات در شورای عالی معادن کشور در تهران عرضه میشد.
هرمزگان یکی از استانهای معدنی کشور است که بیش از سیصد معدن فعال با اشتغال مستقیم برای سه هزار نفر دارد، گچ، کرومیت، منگنز از مهمترین معادن استان است.