پخش زنده
امروز: -
معاون اقتصادي بانک مرکزي از کاهش ميل نقدينه خواهي با پيشرفت بانکداري الکترونيک خبر داد.
به گزارش خبرگزاري صداوسيما، پيمان قرباني در نشست بررسي يکپارچه سازي کسب و کارهاي مختلف مالي که با حضور ناصر حکيمي معاون فناوري هاي نوين بانک مرکزي، ابوطالب نجفي مدير عامل شرکت خدمات انفورماتيک ، امير هاموني مدير عامل فرابورس ايران ، اکبر افتخاري عضو هيئت مديره بيمه ايران و اميد ترابي عضو هيئت مديره شرکت توسن برگزار شد، با بيان اينکه اجزاي نظام مالي اعم از بيمه، بانک و بورس واسطه گري وجوه را برعهده دارند، اظهار داشت: هرچه تامين مالي در اقتصاد انجام مي شود همگرايي اين اجزا بايکديگر بيشتر مي شود که صندوق هاي سرمايه گذاري نمونه بارز آن است.
وي با اشاره به تامين مالي 90 درصد اقتصاد کشور از سوي نظام بانکي، گفت: بايد هماهنگي و همکاري بين اجزاي نظام مالي زياد باشد در غيراينصورت به اقتصاد صدمه زده مي شود.
معاون اقتصادي بانک مرکزي همکاري بين دستگاه ها ونهادهاي مالي را ضروري دانست و گفت: قطعا اين همکاري هنوز به درجه مطلوب نرسيده است چرا که ساختار مالي ما نيازمند تحولاتي است که بايد هر چه سريعتر انجام شود.
قرباني با اشاره به اينکه در حوزه خدمات رساني مشتريان، تحولات بيشتري را داريم، افزود: در بانکداري الکترونيک طي 10-15 سال گذشته اثرات خوبي را در کشور داشتيم. اين بانکداري به ساير اجزاي مالي خدمات مي دهد.
وي گفت: ضريب فزاينده اقتصاد ايران از 4.721 سال 91 به 7.245 رسيده که 58 درصد مديون کاهش ميل نقدينه خواهي است که به پيشرفت هاي بانکداري الکترونيک بر مي گردد.
قرباني با بيان اينکه اگر پيشرفت در حوزه بانکداري الکترونيک را نداشتيم وضعيت وخيم تري را در ساير متغيرهاي اقتصادي داشتيم، تصريح کرد: حتي اگر اين پيشرفت را در بانکداري الکترونيک نداشتيم، معضلات در بخش ترافيک و آلودگي هوا خيلي بيشتر از وضعيت فعلي بود.