پخش زنده
امروز: -
يک سازمان بين المللي اعلام کرد حدود 70 ميليون نفر در بحرانهاي انساني رنج مي برد و اين درحالي است که از توجهات بين المللي به دورند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاري رويترز؛ يک سازمان بين المللي فعاليتهاي خيريه روز دوشنبه اعلام کرد حدود 70 ميليون نفر در بحرانهاي انساني رنج مي برد و اين درحالي است که آنها تا حدود زيادي از توجهات بين المللي که توجه امدادرسانان ، کمک کنندگان و رسانه ها را به خود جلب مي کند به دورند.
موسسه بين المللي «کر CARE » در گزارشي به عنوان «رنجها در سکوت .. ده بحران انساني که در سال 2017 از توجه کافي برخوردار نبودند» اعلام کرد کره شمالي و پس از آن اريتره و بروندي در صدر اين فهرست قرار دارند.
لوري لي دبيرکل موقت «کر» که به آسيب ديدگان از فجايع و موارد فوق العاده کمک مي کند گفت برخي از اين موارد فوق العاده «تقريبا غيرقابل رويت هستند.»
وي در نشستي خبري گفت :« همانطور که گزارش ما نشان مي دهد 70 ميليون نفر در اين 10 مورد اضطراري که به شکل قابل ملاحظه اي به آن پرداخته نشده است در سکوت رنج مي برند.»
وي افزود اين موارد اضطراري يک سوم از 220 ميليون نفري به شمار مي آيند که به کمکهاي بشردوستانه نياز دارند اما آنها تنها دو درصد کل کمکها را دريافت کرده اند.
لي اضافه کرد :« ساکنان کره شمالي که به اندازه کافي غذا دريافت نمي کنند و به کمکهاي غذايي که دولت تامين مي کند وابسته هستند 70 درصد کساني را تشکيل مي دهند که دچار مشکل هستند و شمار آنها 18 ميليون نفر است.»
اين گزارش مي گويد درحالي که تمرکز جامعه بين المللي بر برنامه هسته اي کره شمالي و تنشهاي سياسي است اوضاع انساني در آنجا به ميزاني ناچيز مورد توجه است.
اين گزارش افزود بر اساس آمار سازمان ملل متحد از هر پنج نفر ساکنان کره شمالي دو نفر از سوء تغذيه رنج مي برند.
«کر» اعلام کرد سران کره شمالي موجب وخامت اوضاع انساني در اين کشور شده اند که علاوه بر انزواي بين المللي با گازهاي گلخانه اي و خطر حوادث طبيعي مواجه است که آخرين آن حادثه اي مانند سيل و افزايش گرما يا خشکسالي براي مدتهاي طولاني بود.
بر اساس گزارش «کر» ، کره شمالي در ژوئيه گذشته بدترين موج خشکسالي را از سال 2001 شاهد بود که موجب کاهش بارش باران به زير سطح متوسط در مناطق اصلي توليد محصولات و توقف و کاهش شديد کشاورزي و از بين رفتن محصولات فصلي اساسي در سال 2017 شد.
«کر» اعلام کرد زنان و کودکان کره شمالي بيشتر در معرض خطر هستند.
اين گزارش افزود پيش بيني مي شود بيش از 200 هزار کودک از سوء تغذيه شديد از نوعي که شايد کشنده باشد رنج ببرند.
«کر» اجازه ورود به کره شمالي و فعاليت در آن را ندارد اما از بين اندک سازمانهايي که برنامه کمک رساني در آنجا دارند سازمان برنامه جهاني غذا وابسته به سازمان ملل متحد و کميته بين المللي صليب سرخ هستند.
همه 10 بحران ذکر شده در اين گزارش به استثناي سه بحران ، در کشورهاي آفريقايي هستند.
اين کشورها به ترتيب از اين قرارند : کره شمالي ، اريتره ، بروندي ، سودان ، جمهوري دموکراتيک کنگو ، مالي ، ويتنام ، حوزه درياچه چاد ، جمهوري آفريقاي مرکزي و پرو.