• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۰۵۰۱۲
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۴:۵۳
بین الملل » اروپا

يورونيوز: نارضايتي متقاضيان رواديد از سفارت فرانسه در تهران

سفارت فرانسه در تهران مانند همتاهاي خود در ديگر نقاط جهان از تابستان گذشته مديريت تقاضاهاي صدور رواديد را خصوصي کرده است. متقاضيان اين خدمات ناراضي هستند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما پايگاه اينترنتي يورونيوز در گزارشي از تشريفات صدور رواديد سفارت فرانسه در تهران و نارضايتي متقاضيان در ايران خبر داد.
در اين گزارش که به قلم ماري ژامه منتشر شده است، مي خوانيم: سفارت فرانسه در تهران مانند همتاهاي خود در ديگر نقاط جهان از تابستان گذشته مديريت تقاضاهاي صدور رواديد را خصوصي کرده است. متقاضيان اين خدمات ناراضي هستند و اين بحث قديمي خصوصي سازي صدور رواديد سفارت فرانسه که در اين کشور قديمي است همچنان لاينحل باقي مانده است.
در اين مقاله آمده است: سفارت فرانسه در ايران در ژوييه 2017 راه حلي براي دردسر صدور رواديد پيدا کرد و مانند حدود صد کنسول گري ديگر فرانسه در جهان، رسيدگي به تقاضاي رواديد را خصوصي سازي کرد و بر اين اساس اين کار را به شرکا وي اف اس گلوبال VFS Global که يک شرکت هندي متخصص در اين زمينه است سپرد. اين راه حلي است براي سفارتخانه ها و کنسول گري هايي که ميزان تقاضاي رواديدشان بسيار زياد است.

با اين حال صدور رواديد در حوزه صلاحيت سرويس هاي کنسولي است. قبل از اين دريافت رواديد خيلي سخت بود و بايد قرار ملاقات هماهنگ مي شد و بعد لغو مي شد. با اين حال اين رويه جديد نيز همچنان مشکلاتي حل ناشده دارد. اصلي ترين گلايه متقاضيان هزينه هاي اضافي براي دريافت رواديد، نبود اطلاعات در سايت وي اف اس به زبان فارسي، دور بودن محل اين شرکت، اطلاع رساني نامناسب درباره زمان دريافت رواديد و ناممکن بودن توجيه سفر به فرانسه است.

يورونيوز در ادامه با اشاره به بي نظمي هاي شرکت يادشده در اطلاع رساني و مديريت تقاضاها نوشته است: يک شاهد مي گويد با رويه جديد شما صرفا مدارک تان را تحويل مي دهيد و هيچ امکاني اعم از مصاحبه براي توجيه دلايل درخواست رواديد وجود ندارد. بر اساس اين گزارش هزينه صدور رواديد براي هر نفر حتي در صورتي که درخواست رد بشود، به 235 يورو بالغ مي شود. يکي از شاهدان تعريف مي کند که اگر نقصي از نظر عکس و کپي در پرونده وجود دارد که اغلب بي معناست براي رفع نقص در محل هزينه هاي سنگين به يورو دريافت مي شود که براي هر عکس به 9 يورو و براي هر کپي به نيم يورو بالغ مي گردد.

يکي ديگر از هزينه هايي که بايد براي صدور رواديد پرداخت شود به ترجمه رسمي مدارک مربوط مي شود که قبلا چنين درخواستي در ميان نبود. با اين حال هزينه هاي ترجمه رسمي از هزينه هاي دريافتي شرکت وي اف اس براي صدور رواديد بيشتر است. هزينه بررسي پرونده 60 يورو است و هزينه خدمات وي اف اس به 25 يورو بالغ مي شود. در صورتي که شما بخواهيد از خدمات سريع برخوردار باشيد بايد 50 يورو بيشتر پرداخت کنيد. به عبارت ديگر 75 يورو براي تکميل پرونده به وي اف اس پرداخته مي شود.

يورونيوز بعد از گزارش نارضايتي ها از هزينه ها و روند صدور رواديد در تهران، به بحث ها و مجادلات مربوطه در فرانسه پرداخته و نوشته است: از زمان خصوصي سازي تقاضاي صدور رواديد فرانسه در جهان در سال 2011 اين مساله موضوع بحث و اختلاف نظر در اين کشور بوده است. انتقادهاي زيادي به اين رويه وارد مي شود. از آنجمله مي توان به موضوع نابرابري دسترسي به خدمات دولتي و عمومي به دليل خدمات پولي اضافي، شانه خالي کردن بخش دولتي از انجام وظيفه، لو رفتن اطلاعات شخصي افراد توسط سرويس دهندگان رواديد و گاه استفاده دولت هاي محلي از اين اطلاعات که يک نمونه آن در سال جاري در شانگهاي گزارش شده است، اشاره کرد.

يورونيوز درباره وي اف اس نيز نوشت: در سال 2009 سنديکاهاي کارگري در فرانسه فاش کردند که اين شرکت دست بالاتر را در اين بازار دارد و در رقابت ظاهري با ديگر شرکت ها برنده اين بازار مي شود. در يک گزارش اخير درباره لايحه قانون بودجه سال 2018 نيز به خطر وابستگي به دو شرکت برتر ارائه دهنده اين خدمات در جهان اشاره شده است. بر اين اساس 85 درصد تقاضاي هاي صدور رواديد از سفارت هاي فرانسه در سال 2016 در جهان، توسط اين شرکت هاي خدمات دهنده مورد رسيدگي قرار گرفته است. به جز وي اف اس شرکت ديگري به نام TLScontact اين نوع خدمات را در جهان ارائه مي کند. وي اف اس گلوبال که در سال 2017 بازار مربوطه در ايران را به دست آورد يک شرکت هندي متعلق به گروه سوييسي Kuoni است که در صنعت جهانگردي فعال است. وي اف اس که در زمينه مديريت تقاضاي رواديد و گذرنامه، جمع آوري داده هاي بيومتريک و مديريت کنترل مرزها تخصص دارد، بر اساس گزارش سايت اين شرکت در سال 2017، شماري بالغ بر 2371 مرکز مانند آنچه در تهران دارد در 129 کشور جهان راه اندازي کرده است در حالي که در زمان تاسيس اين شرکت در سال 2001 تنها سه مرکز در جهان داشت.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)