اجرای طرح تله فود در مرودشت
طرح تولید گوشت بوقلمون در مرودشت اجرا شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، رییس مرکز جهادکشاورزی بخش سیدان گفت: طرح تله فود، با حمایت سازمان جهانی غذا و همکاری جهاد کشاورزی توسط ۱۲ نفر از بانوان سرپرست خانوار روستای فاروق به مدت ۴ ماه اجرا شد.
مرتضی محیط افزود: در این طرح ۴۰۰ قطعه جوجه یک روزه بوقلمون در اختیار بانوان قرار گرفت و با نظارت جهاد کشاورزی پرورش داده شد.
وی گفت: در طرح تله فود از هیچ نوع آنتی بیوتیکی استفاده نشده و گوشت تولیدی حدود ۵۰۰ کیلو است که کاملاً سالم است.
محیط افزود: ایجاد اشتغال، استفاده بهینه از امکانات و تولید غذای سالم از جمله اهداف این طرح است و اجرای این گونه طرح ها، میتواند بخشی از خسارات ناشی از خشکسالی را جبران کند.