داغ شدن تنور کارگاه لبو پزی شیراز+فیلم
کارگاههای لبو پزی با شروع فصل سرما، در شیراز رونق گرفت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، پاسبان مسئول یکی از کارگاه لبو پزی شهرک بهار شیراز گفت: بیش از ۶۰ سال است که در این کارگاه روزانه بیش از ۲ تن لبو پخته میشود.
پاسبان افزود: لبوها در چهار تنور روی ریگهایی که با شعلههای آتش داغ داغ شده اند ریخته و بعد سه ساعت نرم و کاملا پخته می شود.
وی افزود: فروش لبوهای داغ در بازارهای شیراز و اطراف آن در فصل سرما بسیار رونق دارد.
کارشناس تغذیه میگوید: مصرف لبو برای تنظیم و درمان فشار خون مفید است .
ایزدی خاصیت لبو را برای سرما خوردگی بیشتر از شلغم میداند و میگوید: لبو برای درمان بیماری قلبی و عروقی مفید است و به دلیل رنگ طبیعی آن دارویی است برای مبارزه با سرطان، اما به دلیل قند بالای آن برای بیماران دیابتی توصیه نمیشود.
لبوهای داغ، حالا بهانهای شده برای دورهمیهای شبهای سرد شیراز، این شبها در گوشهای دیگر از شهر صدای لبوی داغ لبوی داغ دست فروشها به گوش میرسد.