سیدعبدالمجید اجتهادی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما از دولت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به سبب اجرای طرح رجیستری قدردانی کرد و افزود: قطعا مبارزه سخت افزاری و فیزیکی مفید نیست و طرح های پیشگیرانه ای مانند طرح رجیستری ، مبارزه نرم افزاری و پیشگیری را دنبال می کند که موفق خواهد بود.
وی به مردم توصیه کرد: هنگام خرید گوشی تلفن همراه توجه داشته باشند که از مکان های معتبر خریداری کنند تا مطمئن شوند آن گوشی قانونی وارد کشور شده است و حتما از فروشندگان درخواست سند کنند و موقع خرید شرط بگذارند که حتما گوشی قانونی وارد شده باشد.
اجتهادی گفت: وقتی که مردم گوشی را خرید می کنند شاید در موقع خرید و نصب سیم کارت ، گوشی توان برقرار کردن ارتباط را داشته باشد اما اگر این گوشی قاچاق باشد بعد از چند وقت براساس طرح رجیستری غیرفعال خواهد شد.
مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی افزود: اگر مردم در این خصوص دچار اغفال شده باشند می توانند با مراجعه به شعب ادارات کل تعزیرات استان ها و همچنین سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و ادارات کل صنعت، معدن و تجارت شکایت خود را مطرح کنند و این شکایت ها قطعا در شعب ویژه قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات رسیدگی می شود و ضرر و زیان شاکی هم جبران خواهد شد.
اجتهادی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه پرونده های قاچاق و کالایی وارد سازمان تعزیرات نمی شود؟ گفت: پرونده های مربوط به قاچاق برخی کالاهای ممنوعه مانند مشروبات الکلی و تجهیزات دریافت ماهواره و برخی پرونده های مرتبط با جرم های سازمان یافته و همچنین پرونده های مربوط به قاچاقچیان حرفه ای در صلاحیت رسیدگی سازمان تعزیرات نیست که البته این پرونده ها بسیار محدود است و بیش از 90 درصد پرونده های مربوط به قاچاق کالا و ارز وارد سازمان تعزیرات می شود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چقدر پرونده های قاچاق کالا با یک متهم در سازمان تعزیرات تشکیل شده است ، گفت: قطعا موارد زیادی داریم که پرونده های قاچاق مرتبط با یک متهم با سوابق متعدد است اما براساس قانون اگر فردی سه بار سابقه قاچاق داشته باشد قاچاقچی حرفه ای محسوب می شود و رسیدگی به جرایم این متهمان در صلاحیت دادسرا و دادگاه انقلاب است.