پخش زنده
امروز: -
رئیس دومین همایش بین المللی پزشکی شخصی با اشاره به اهمیت این علم گفت: رویکرد پزشکی شخصی این است که هر بیمار باید نسخه و داروی منحصر به فرد خود را دریافت کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی همایش بین المللی پزشکی شخصی؛ دکتر علیرضا جلالی در دومین همایش بین المللی پزشکی شخصی گفت: امروز دومین همایش پزشکی شخصی با موضوع سرطان برگزار میشود.
وی افزود: پزشکی شخصی را پزشکی شخصی شده و یا فرد محور نیز میگویند و رویکرد آن این است که هر بیمار باید نسخه و داروی مخصوص به خود را دریافت کند.
جلالی گفت: پزشکی شخصی در دنیا بسیار جدید و کمتر از ۱۰ سال است که در دنیا مورد بررسی قرار گرفته است. بررسی روی این حوزه در ایران نیز چند سالی است که شروع شده و ما هنوز در ابتدای راه هستیم.
رئیس همایش پزشکی شخصی افزود: پزشکی شخصی یکی از لبههای دانش است که درصدد هستیم با برگزاری نشستهای تخصصی در این حوزه بتوانیم این علم جدید را در ایران نهادینه کنیم.
وی گفت: در این همایش میهمانانی از کشورهای اروپایی و آمریکا حضور یافته اند که علم خود را در این حوزه با یکدیگر به اشتراک بگذاریم.
جلالی افزود: کشور آمریکا زودتر از دیگر کشورهای دنیا وارد این حوزه شده است و با سرمایه گذاری زیاد درصدد است که مالکیت این علم را به دست آورد. ایران نیز در این حوزه فعالیتهای جدی خود را آغاز کرده است تا از این علم عقب نماند.
وی گفت: وقتی به تاریخ پزشکی ایران نگاه میکنیم میبینیم از گذشتههای دور طبیبان ما معتقد بودند که هر بیمار باید دارو و نسخههای خاص خود را دریافت کند. امروزه با مطالعاتی که در کشورهای دنیا انجام شده است به این نتیجه رسیده اند که در بدن انسان یک جعبه سیاه به نام ژنوم وجود دارد و واکنش بدن انسان به دارو و تغذیه میتواند ریشه در اطلاعات این ژنوم داشته باشد.
جلالی افزود: با بررسی روی ژنوم انسان درمی یابیم که هر فرد، مستعد چه نوع بیماری است که این امر در تشخیص و درمان بیماری سرطان نیز کاربرد دارد.
وی گفت: داروهای سرطان به رغم عوارض و هزینههای زیاد روی بسیاری از بیماران اثر صد در صدی ندارد که با این علم میتوانیم داروهای متناسب هر فرد را تولید کنیم.