پخش زنده
امروز: -
در همایشی ابعاد توسعه صنعت کنسرو سازی و نقش تغذیه با آن در سلامت جامعه بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ دبیرعلمی این همایش گفت: در همایش صنعت کنسرو سازی، سلامت، امنیت غذایی و رشد پایدار کشاورزی 300محقق و پژوهشگر،ابعاد مختلف این صنعت را بررسی کردند.
مسعود بختیاری افزود: درحال حاضر حدود 6 هزار نفر به صورت مستقیم و 20 هزارنفرغیرمستقیم در این صنعت مشغول به کارند.
وی توسعه این صنعت را در توسعه بخش کشاورزی و حفظ سرمایه کشاورزان موثر دانست.
بختیاری با تاکید بر اینکه درکنسروسازی ازمواد نگهدارنده شیمیایی استفاده نمی شود افزود:برای افزایش ماندگاری غذا در این صنعت، روش های حرارتی کاربرد دارد.
همایش صنعت کنسروسازی، سلامت، امنیت غذایی و رشد پایدار کشاورزی در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.