پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از تلويزيوني الميادين؛ وزير مشاور در امور خارجه امارات عربي متحده، تاکيد کرد تا زماني که خط مشي قطر در آنچه حمايت از تروريسم خواند، تغيير نکند بحران با اين کشور ادامه خواهد داشت.
وزير مشاور در امور خارجه امارات عربي متحده، تاکيد کرد تا زماني که خط مشي قطر در آنچه حمايت از تروريسم خواند، تغيير نکند بحران با اين کشور ادامه خواهد داشت.
انور قرقاش با حمله شديد به قطر تاکيد کرد امارات و ديگر کشورهاي تحريم کننده قطر تلاش مي کنند پرونده دوحه را کنار بگذارند، زيرا قطر خودش خواست تا منزوي باشد.
قرقاش افزود: بحران قطر ادامه دارد و بدون تغيير خط مشي اين کشور در حمايت از تروريسم و افراط گرايي، حل اين بحران امکان پذير نخواهد بود. قطر به توطئه چيني عليه همسايگانش ادامه مي دهد.
وي قطر را به دورويي سياسي متهم و خاطر نشان کرد: قطر با عربستان در تماس بود، اما عليه شاه اين کشور توطئه چيني مي کرد.