پخش زنده
امروز: -
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر لزوم اتخاذ رویکردی درونگرا برای پیشبرد برنامههای این وزارتخانه تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري صداوسيما، منصور غلامي در نشست هم انديشي پروژه اقتصاد مقاومتي، ارتقاي پنج دانشگاه و پنج پژوهشگاه برتر کشور به تراز بين المللي افزود: اين رويکرد بايد مبتني بر ظرفيت ها و استعدادهاي فراوان نظام آموزش عالي باشد.
وي با تأکيد بر کاهش مقررات دست و پا گير گفت: بايد قبل از اينکه به مشکلات و يا کمبود مقررات برسيم، براي آن فکري کنيم.
غلامي افزود: در توسعه آموزش عالي تکاليفي داشته ايم که در رسيدن به هدف با مسائل و مشکلاتي روبرو بوده است که اغلب اين مسائل و مشکلات توجيهي بوده که به صد درصد اهداف نرسيده ايم.
وي گفت: هنگامي که از رقابت و حضور بين المللي سخن مي گوييم بايد وسايل و اهداف را به گونه اي تعريف کرد که توفيق بيشتري حاصل شود.
غلامي افزود: براي ارتقاي دانشگاه ها و پژوهشگاه ها به تراز بين المللي بايد ارزيابي دقيق و کارشناسانه داشته باشيم تا در پايان به خود اجازه ندهيم که توجيهاتي براي کمبود و يا نبود توفيق و رسيدن به اهداف ارائه کنيم.
وي گفت: بخشي از تلاش ها در دانشگاه ها و مراکز پژوهشي دولتي متکي به حمايت هاي مالي دولت است.
غلامي افزود: تأکيد به پشتيباني هاي مالي دولت نقطه ضعفي است که همواره داشته ايم.
وي گفت: تقاضا دارم در خصوص ارتقاي دانشگاه و پژوهشگاه ها به تراز بين المللي بحث ها، شفاف، عملياتي و بدون تعارف باشد تا از نظرات استادان ، صاحبنظران و همچنين صاحبان تجربه حداکثر استفاده را داشته باشيم.
نشست هم انديشي پروژه اقتصاد مقاومتي، ارتقاي پنج دانشگاه و پنچ پژوهشگاه برتر کشور به تراز بين المللي با حضور رؤساي تعدادي از دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در وزارت علوم برگزار شد.