پخش زنده
امروز: -
استاندار مازندران گفت: باید برنامه ریزی شود تا سرمایه گذار فعلی بتواند آزاد راه تهران – شمال را بعد از منطقه 4 به صورت ساحلی تا منطقه آزاد انزلی ادامه دهد.
به گزارش خبرگزاري صداوسيما، اسلامی در جلسه شورای اداری شهرستان چالوس اظهار کرد: توسعه آزاد راه تهران – شمال و اتصال آن به جاده ساحلی چالوس تا منطقه آزاد انزلی رونق خاصی به وضعیت اقتصادی غرب استان مازندران خواهد داد.
وی بیان داشت: با بهره برداری منطقه 4 آزاد راه تهران - شمال مسیر تا حدودی مسیر مرزن آباد تا چالوس کوتاه شد و قطعا با بهره برداری قطعه یک آزاد راه تهران – شمال که تا پایان اسفندماه سالجاری اتفاق می افتد مسیر کوتاه تر خواهد شد.
نماینده عالی دولت در مازندران تصریح کرد: نباید تعهدات و عهد و پیمان خود با سرمایه گذار در مورد آزاد راه تهران – شمال را بر هم بزنیم بلکه باید سرمایه گذار را راضی نگه داریم تا به توسعه آزاد راه فکر کند و برای آن برنامه ریزی داشته باشد.
اسلامی اظهار داشت: یکطرفه شدن جاده چالوس از منطقه مرزن آباد در روزهای تعطیل و پایانی هفته ، مشکلات زیادی را برای اهالی بیش از 30 روستا حاشیه این منطقه به همراه دارد که باید با چهار بانده کردن این مسیر تا دوراهی دزدبن هرچه زودتر این مشکل رفع شود.
وی چالوس را پیشانی مازندران عنوان کرد و تصریح کرد: با توجه به تردد میلیونی گردشگران داخلی و خارجی از جاده چالوس ایجاد سرویس های عمومی، خدماتی و رفاهی مناسب در این جاده ضروری است.
وی همچنین خواستار شتاب بخشی در راه اندازی فاز یک آزاد راه چالوس - تهران شد و افزود: باید برای رفاه حال مردم و گردشگران هرچه زودتر فازهای دیگر این آزاد راه اجرایی شوند تا شاهد رونق بیش از پیش گردشگری در مازندران باشیم.
استاندار مازندران تاکید کرد: نکته مورد توجه این است که هیچ اداره ای حق ندارد کار مردم را امروز و فردا کند و عدم پاسخگویی به مردم پذیرفتنی نیست و نباید اجازه دهیم فشارهایی که در خانواده ها وجود دارد به جامعه کشیده شود و باید پاسخگوی نیاز مردم باشیم.
وی گفت:کسانی که نارضایتی ایجاد کنند یا علیه دولت حرف بزنند آب در آسیاب دشمن می ریزند زیرا امروز بحث دولت نیست و همه باید در کنار هم برای برای پیشبرد اهداف نظام تلاش کنیم.
استاندارمازندران با اشاره به طرح هادی روستایی از پی گیری برای بازنگری طرح هادی از سوی بنیاد مسکن برای رفع نیازمسکن روستائیان در جهت تقویت و تثبیت جمعیتی آنها بدون از بین بردن زمین های کشاورزی و باغی خبر داد.
اسلامی، با اشاره به وضعیت پسماند و فاضلاب در مازندران گفت: مردم و مسئولان با همت و تعامل برای رفع این دو معضل در استان حرکت کنند.
وی از ساماندهی فاضلاب های سرگردان با ایجاد سپتیک در نقاط استان تا پایان سال خبر داد و تصریح کرد: تفکیک زباله از مبدا علاوه برایجاد اشتغالزایی، کاهش زباله را نیز به همراه دارد.
استاندارمازندران به ناآرامی های اخیر در کشور اشاره کرد و افزود: استکبار از کوچکترین نقطه ضعف با بکار گیری تمام قدرت و ابزارهای در اختیار خود در جهت آسیب رساندن به انقلاب اسلامی استفاده می کند.
وی با قدردانی از مردم هوشیار و بصیر مازندران در نا آرامی های اخیر اظهار داشت: مردم مازندران با درک صحیح و کامل از شرایط ویژه کشور در جهان و منطقه، در اعتراض ها حضور نداشتند و از سوی دیگر دستگاههای امنیتی و نظامی نیز بخوبی اقدام کردند.