پیشنهاد بودجه هزار میلیارد تومانی برای بازسازی مدارس تخریبی
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون آموزش و تحقیقات در بودجه سال ۹۷ پیشنهاد اختصاص هزار میلیارد تومان برای بازسازی مدارس تخریبی داده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، محمد مهدی زاهدی در نشست اعضای کمیسیون آموزش با استاندار و مدیران و مسئولان آموزشی عالی و آموزش و پرورش هرمزگان در بندرعباس افزود: کمیسیون تلفیق با عنوان درآمدی این اعتبار موافقت کرده و امیدواریم با ردیف هزینهای آن نیز موافقت کند.
وی گفت: طبق قانون برنامه ششم توسعه باید سه میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی برای بازسای مدارس تخریبی در کشور اختصاص مییافت که با وجود تصویب شورای نگهبان این اعتبار اختصاص داده نشده است.
زاهدی گفت: هدف بازدید اعضای کمیسیون آموزش از استان ها، آشنایی مستقیم با مسائل و مشکلات حوزههای مرتبط با کمیسیون آموزش است.
وی افزود: استان هرمزگان توانایی خوبی در نیروی انسانی مرتبط با آموزش عالی و آموزش و پرورش دارد که علاقهمند به کار و تلاش در این حوزه هستند و تلاش میشود برای حل مشکلات استان با حضور استاندار و مسئولان در نشست کمیسیون در مجلس تصمیم گیری شود.
استاندار هرمزگان نیز در این نشست گفت: حضور نمایندگان عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس فرصتی است تا از نزدیک مشکلات، نیازها و ظرفیتهای استان به اطلاع نمایندگان برسد تا با کمک این نمایندگان، تصمیمات خوب بودجهای و قانونی برای حل مشکلات استان گرفته شود.
استاندار هرمزگان بررفع مشکلات زیرساختهای آموزشی مانند مدارس تخریبی و غیراستاندارد، کمبود نیروی انسانی، تخصصی نبودن آموزش باید با توجه ویژه نمایندگان تاکید کرد
قاسم احمدی لاشکی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز در این جلسه در گزارش سفر تعدادی از اعضای کمیسیون به شهرستان بندرلنگه گفت: دانش آموزان بسیار توانمند و با استعدادی در مدارس این شهرستان بودند که روحیه پرسشگری و درک بالایی داشتند، اما در کلاسهای با تراکم بالا درس میخواندند که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
محمود صادقی دیگر نماینده عضو این کمیسیون نیز در گزارشی از بازدید مدارس شهرستان میناب گفت: مدارس تخریبی این منطقه وضعیت بسیار بدی داشتند و لازم است تا زمان تامین اعتبار نوسازی، حداقل تعمیرات اولیه این مدارس اجرا شود.
محمد آشوری نماینده مردم هرمزگان نیز در این نشست گفت: هرمزگان در تقسیم کار ملی نقش ممتازی دارد، اما متناسب با این ایفای نقش، از مزایای توسعه متوازن بهرمند نشده است و آموزش عالی میتواند با تربیت نیروی بومی مناسب به رفع نیازهای هرمزگان کمک کند.
حسین هاشمی تختی نیز در این نشست گفت: دانشگاههای استان به درستی با صنایع موجود در استان مرتبط نیست و نیاز به طرح آمایشی ویژه است.
حجت الاسلام ذوالقدر نیز در این نشست گفت: شهرستان بشاگرد از محرومترین مناطق کشور است که همه روسای جمهور بعد از انقلاب که به هرمزگان سفر داشته اند به این شهرستان سفر کرده اند و امیدواریم آقای روحانی هم به بشاگرد سفر کند.
وی افزود: امیدواریم کمیسیون محترم آموزش توجه ویژهای برای توسعه آموزشی این شهرستان داشته باشد.