پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاري شين هوا از رام الله، سازمان آزاديبخش فلسطين (ساف) روز سه شنبه اعلام کرد تنها در صورتي مذاکرات با رژيم صهيونيستي را از سرمي گيرند که آمريکا تصميم خود را در به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت اين رژيم لغو کند.
صائب عريقات دبيرکل سازمان آزاديبخش فلسطين در بيانيه اي اعلام کرد: «فلسطينيان هيچ پيشنهادي براي مذاکره را نمي پذيرد مگر آنکه آمريکا تصميم خود را درباره قدس لغو کند».
وي افزود در پي تصميم دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا مبني بر کنار گذاشتن مسئله قدس از دستور کار مذاکرات، اين کشور صلاحيت خود در ايفاي نقش ميانجي در روند صلح را از دست داده است.
اين مقام ارشد تشکيلات خودگردان فلسطين اعلام کرد چگونگي روابط با اسرائيل و چگونگي مواجهه با تصميم آمريکا در نشست آتي شوراي مرکزي سازمان آزاديبخش فلسطين مشخص خواهد شد.