پخش زنده
امروز: -
دستیابی به دانش فنی تولید رنگ خوراکی و کلوچه فراسودمند 2 دستاورد جدید محققان پژوهشکده چای کشوراست.
به گزارش اخبار استانهاي خبرگزاری صدا و سیما ، رییس پژوهشکده چای کشور امروز گفت : این پژوهشکده به 2 دستاورد تحقیقاتی در زمینه دانش فنی تولید رنگ خوراکی و کلوچه فراسودمند از چای دست یافته است.
رضا آزادی با اشاره به اینکه وجود صنایع تولید کلوچه و چای در گیلان دستیابی به هدف تولید محصولی فراسودمند با عمر انباری بیشتر را میسر می کند افزود : استفاده از رنگ خوراکی چای در تولید کلوچه علاوه بر افزایش عمر ماندگاری آن موجب ارتقای سلامتی مصرف کننده نظیر کنترل کلسترول و فشار خون می شود.
وی گفت : رنگ خوراکی چای در تولید مواد غذایی که در محدوده پی اچ(PH) اسیدی قرا داشته باشند کاربرد خواهد داشت و موجب ایجاد خواص سلامت محصول به دلیل وجود آنتی اکسیدان می شود.
فراسودمند به غذایی گفته می شود که علاوه بر تغذیۀ فرد، در پیشگیری از بیماری و حفظ سلامت نیز مؤثر است.