پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما؛ آنفلوانزاي سويه اچ3ان2 (H3N2) ، معروف به استراليايي (Aussie flu) در شهرهاي انگليس شايع شده وظاهراً فقط دو منطقه از اين بيماري خطرناک در امان مانده است.
رسانه ها در انگليس نوشتند بيمارستان هاي دولتي انگليس که معمولا در فصل زمستان با بيماران فراوان روبروست، اکنون با شيوع سويه جديد آنفلوانزا در سراسر کشور روبروست به گونه اي که فقط در منطقه دورچستر (Dorchester) و لندن ، مواردي از ابتلاي به آن ديده نشده است.
در پي شيوع آنفلوانزا که بدترين مورد در 50 سال اخير در انگليس توصيف شده است ديلي ميرورنوشت : اکنون بخش هاي اورژانس بيمارستان هاي دولتي در انگليس، کاملا شلوغ است و تاکنون 1600 بيمار مبتلا به اين بيماري به بيمارستان ها مراجعه کرده و 17 نفر بستري شده اند اما براورد مي شود شمار مبتلايان به مراتب بيش تر باشد.
خستگي، گلودرد، سرفه، تب، آبريزش از بيني و عطسه از نشانه هاي آنفلوانزا اعلام شد ه است که معمولا يک هفته ادامه دارد اما در آنفلوانزاي استراليايي، اين موارد شديدتر و طولاني تر است.
آنفلوانزي استراليايي ممکن است به سينه پهلو و عوارض مرگبار منجر شود. به نوشته ديلي ميرور، مقامات کليسا در ايرلند شمالي از مراجعه کنندگان به کليساها خواسته اند تا از دست دادن با يکديگر خودداري کنند تا احتمال گسترش آنفلوانزا کم تر شود.
ديلي ميرور نوشت به طور متوسط آنفلوانزا سالانه 8 هزار نفر را در انگليس مي کشد و احتمال مي رود امسال شمار قربانيان اين بيماري بيش تر شود.
کارشناسان بهداشت نگرانند همچون فرانسه، در انگليس نيز همه گيري آنفلوانزا ملاحظه شود.
در فرانسه تاکنون يازده هزار و پانصد بيمار در پي ابتلا به آنفلوانزا بستري شده و بيش از 30 نفر جان باخته اند.
انگليس در حالي نگران شيوع انفولانزاي استراليايي است که تختهاي بيمارستاني در اين کشور 17 درصد بيشتر از حد استاندارد اشغال شده است.
براساس دستوري که سه شنبه شب صادر شد، هزاران عمل جراجي غير فوري قرار است در پايان ماه جاري ميلادي مورد ارزيابي دوباره قرار گيرد تا سازمان ملي بهداشت ودرمان انگليس، موسوم به ان اچ اس، بتواند با بحران فصل زمستان و مشکلات ناشي از گسترش آنفلوانزا مبارزه کند. ان اچ اس اعلام کرده است 55 هزار عمل جراحي غير فوري تا ما فوريه به تاخير خواهد افتاد تا تخت ها و کارکنان بيمارستاني براي پذيرش بيماران انفولانزا و اعمال جراحي ضروري تر آزاد شود.
ديلي ميل هفته پيش گزارش داد شماري از بيماران مراجعه کننده به بخش هاي اورژانس بيمارستان هاي انگليس تا 10 ساعت منتظر ماندند تا يک پزشک آنان را ببيند. دولت انگليس در شبکه هاي اجتماعي از مردم مي خواهد فقط در موارد بسيار شديد بيماري به بيمارستان ها مراجعه کنند. شماري از کارشناسان بهداشت، وضعيت جاري در بيمارستان هاي دولتي انگليس را بدترين بحران در 30 سال اخير و مشابه وضعيت در کشورهاي جهان سوم ناميده اند.