به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما، دو سهامدار شرکت اپل از این غول الکترونیک خواستند تدابیری برای مبارزه با پدیده وابستگی جوانان به تلفن همراه را که روز به روز بیشتر میشود، بیندیشد.
وال استریت ژورنال نوشت جانا پارتنرز و صندوق بازنشستگی معلمان ایالت کالیفرنیا، دو سهامدار حقوقی اپل، در نامهای از این شرکت خواستند به طراحی نرم افزاری که به والدین امکان دهد استفاده از تلفن همراه فرزندانشان را محدود کنند، فکر کند.
جانا پارتنرز و صندوق بازنشستگی معلمان ایالت کالیفرنیا همچنین از اپل خواستند تأثیر استفاده مفرط از یک تلفن را بر سلامت روانی فرد بررسی کند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از نیویورک، به نوشته وال استریت ژورنال، جانا پارتنرز و صندوق بازنشستگی معلمان ایالت کالیفرنیا حدود دو میلیارد دلار از سهام اپل را در اختیار دارند، شرکتی که بیشترین سرمایه را در بورس در جهان دارد. سرمایه این شرکت در بورس در پایان معاملات روز جمعه ۸۹۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار بود.
جانا پارتنرز به داشتن نگرانیهای اجتماعی مشهور نیست و این صندوق معمولا بر شرکتها فشار وارد میکند تا عملکرد مالی خود را بهبود ببخشند.
با این حال، مشکل وابستگی جوانان به تلفن با والدینی که میگویند فرزندانشان مدام در حال استفاده از تلفن هستند و آن را زمین نمیگذارند، در آمریکا به یک نگرانی جدی تبدیل شده است.
جانا پارتنرز و صندوق بازنشستگی معلمان ایالت کالیفرنیا میگویند اگر اپل کاری برای حل این مشکل انجام ندهد، به شهرت این شرکت خدشه وارد خواهد شد و بر سهام این شرکت در بورس نیز تأثیر خواهد گذاشت.
بر اساس تحقیقی که «کامن سنس مدیا» Common Sense Media، یک سازمان غیرانتفاعی مدافع رسانهها و فناوریهای بی خطر برای کودکان، سال ۲۰۱۶ از کودکان و والدین انجام داد، نیمی از نوجوانان آمریکایی احساس میکنند که به تلفن همراه خود وابسته هستند و میگویند احساس میکنند موظفند بلافاصله به پیامها پاسخ دهند.
موضوع وابستگی به تلفن همراه سال ۲۰۱۶ زمانی حساسیت بیشتری پیدا کرد که سلنا گومز هنرپیشه و خواننده ۲۴ ساله تور کنسرتهای خود را برای درمان افسردگی و نداشتن اعتماد به نفس که ناشی از وابستگی به شبکههای اجتماعی بود، کنسل کرد.