پخش زنده
امروز: -
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان سیروان از ساخت کارگاه صنایع تبدیلی در بخش فرآوري محصول زیتون در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ احمد محمدی با بیان اینکه یکی از تولیدکنندگان پیشرو در بخش کشاورزي در این شهرستان اقدام به ساخت کارگاه صنایع تبدیلی در بخش فرآوري محصول زیتون کرده است افزود: سطح زیر کشت باغات مثمر زیتون در این شهرستان 20 هکتار است که از هر هکتار حدود یک تن زیتون مرغوب برداشت میشود.
وی با اشاره به اینکه با راه اندازی این کارگاه براي حدود 30 نفر اشتغال ایجاد شده یادآور شد: محصولات فرآوري شده در این کارگاه به مرکز استان و سایر استانهاي همجوار صادر می شود.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان سیروان با اشاره به اینکه فرآوري زیتون در این کارگاه به دو صورت انجام میگیرد گفت: کنسرو کردن (شور زیتون) که در اوایل شهریور ماه آغاز و تهیه روغن زیتون که بسته به شرایط آب و هوایی منطقه از اوایل آبان تا اواخر آذر ماه صورت میگیرد .
محمدی یادآور شد: دوره زمانی برای تهیه یک روغن مرغوب از زمان برداشت تا روغن کشی حدود 48 ساعت طول می کشد که این امر باعث میشود روغن زیتون درصد اسیدي کمتري داشته باشد
محمدی با بیان اینکه روغن کشی زیتون با دستگاه به دو صورت پرس سرد و پرس گرم است، افزود: در پرس سرد میزان درصد روغن کشی حدود 10-8 درصد میرسد و در پرس گرم این میزان به حدود 15-17میرسد .