ذخیره سازی ۶۰۰ تن میوه شب عید در هرمزگان
۶۰۰ تن میوه شب عید در هرمزگان ذخیره سازی میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خلیج فارس؛ معاون سیاسی، امنیتی استانداری هرمزگان در سومین نشست ستاد تنظیم بازار استان گفت: براساس برنامه ریزیها برای روزهای پایانی سال ۲۰۰ تن سیب درختی، ۴۰۰ تن پرتقال،۸۵۰ تن گوشت مرغ و ۲۰۰ تن گوشت قرمز ذخیره سازی میشود.
بهروز اکرمی افزود: برای حمایت از کشاورزان هرمزگانی پرتقال مورد نیاز مردم برای شب عید از باغداران استان خریداری خواهد شد.
معاون سیاسی، امنیتی استانداری هرمزگان گفت: برنج، شکر، روغن، گوشت قرمز، گوشت مرغ، سیب درختی و پرتقال از مهمترین کالاهایی است که تهیه و ذخیره سازی آن در دستور کار قرار دارد.
اکرمی افزود: هم اکنون ۸۵۰ هزار تن برنج در انبارهای مجتمع بندری شهید رجایی وجود دارد و تا روزهای آینده هم هزار تن گوشت منجمد گوساله که از کشورهای اروگوئه و برزیل خریداری شده در این بندرتخلیه خواهد شد.
کالاهای مورد نیاز روزهای عید از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فرودین توزیع میشود.