پخش زنده
امروز: -
درنشست شورای گفتگوی بخش خصوصی کهگیلویه و بویراحمد و دولت راهکارهای جذب سرمایه گذار و زمینه های مشارکت بنگاههای اقتصادی از جمله بنیاد برکت بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در نشست شورای گفتگوی بخش خصوصی استان گفت: طرحهایی در زمینه کشتارگاه صنعتی، مراکز فراوری بسته بندی محصولات باغی و غلات، توسعه کشت گیاهان دارویی و دامداریهای صنعتی با اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریال برای مشارکت بخش خصوصی به بنیاد برکت پیشنهاد داده شد.
جعفر گوهرگانی افزود: احداث کشتارگاه مرغ در شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام در اولویت طرحهای توسعه بخش کشاورزی و از نیازمندیهای این مناطق است که برای تحقق آن نیازمند مشارکت بخش خصوصی به ویژه بنگاههای اقتصادی هستیم.
وی به کمبود خانه ترویج کشاورزی در استان اشاره کرد و خواستار مشارکت بنیاد برکت در تامین این نیازمندی شد.
حیدری نماینده اتحادیه باغداران استان هم در اقدامی عجیب ساعتی شنی رو کرد و گفت: عملکرد مدیران تصمیم گیرنده بخش تولید و اشتغال مثل این ساعت شنی است که دچار روزمرگی شده است.
حیدری افزود: بخش تولید بیمار است و اگر زود درمان نشود زوالش حتمی است.
وی گفت: تولید دراستان بستر امن میخواهد که این مهم فراهم نیست و برنامههای حمایت از تولید فقط درحد شعار است.
دیودیده رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان هم گفت: دهها طرح برای مشارکت به بنیاد برکت ارائه شده، اما هیچ یک از طرحهای مورد تفاهم به مرحله اجرا نرسیده است.
استاندارهم با تاکید بر جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی و فراهم ساختن زمینهها برای مشارکت سرمایه گذاران گفت: منابع مالی و سرمایه گذاریها باید به سمت خلق فرصتهای جدید و طرحهای بزرگ تولیدی اشتغالزا و تاثیر گذار اقتصادی حرکت کند.
احمدی افزود: در کنار اجرای طرحهای جدید باید طرحهای اقتصادی تاثیر گذار موجود را نیز تقویت کرد.
در این نشست طرح توسعه کشت و فراوری گل محمدی مطرح و به تصویب رسید.