پخش زنده
امروز: -
رئیس گروه ترویج و آموزش شیلات مازندران از برگزاری کارگاه آموزش طبخ آبزیان در شهرستان بابلسر خبر داد
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، صالحی در کارگاه آموزش طبخ ماهی که صبح امروز با حضور مدیران و سرآشپزهای هتل ها و رستوران های مازندران در مجتمع پذیرایی شیلات این استان در شهرستان بابلسر برگزار شد گفت: از ابتدای امسال تاکنون برای هزار و 300 نفر، 25 دوره آموزش طبخ ماهی برگزار شده است.
رئیس گروه ترویج و آموزش شیلات مازندران، آشنایی مردم با ارزش غذایی و خواص درمانی ماهی، آشنایی با روش های نوین طبخ ماهی، آشنایی با انواع محصولات و فرآورده های شیلاتی و نیز افزایش سرانه مصرف آبزیان از جمله اهداف برگزاری این دوره ها نام برد و افزود: این دوره ها با همکاری دفتر امور بانوان استانداری، فرمانداری ها و سازمان جهاد کشاورزی در شهرستان های استان برای خانم های خانه دار، سرآشپزان هتل ها، رستوران ها و نیز بانوان شاغل در دستگاه های دولتی و خصوصی و دانشجویان و دانش آموزان در مقاطع متوسطه با بهره گیری از مربی های کارآزموده برگزار می شود.
در این دوره آموزشی پخت 10 نوع غذا با ماهی شامل: ماهی شکم پر با گردو ، پلو ماهی با سبزیجات ، خورشت ماهی با سس انار ، ماهی با سس کیوی ، خوراک قارچ و ماهی ، فیش برگر، سالاد پاستا با ماهی ، املت ماهی، سوپ ماهی بصورت عملی به فراگیران آموزش داده شد.