برداشت ۴۰۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی در هرمزگان
از ابتدای فصل برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تا کنون حدود ۴۰۰ هزار تن محصول برداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: تا کنون حدود ۲۵ درصد محصولات سبزی و صیفی در استان برداشت شده است.
رضا امیری زاده پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی برداشت شود.
وی گفت: سطح زیر کشت این مصحولات در هرمزگان ۵۵ هزار هکتار است که هرمزگان رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل در کشور دارد.
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: بیش از ۱۵ نوع محصول سبزی و صیفی در هرمزگان تولید میشود که خیار، فلفل، گوجه، بادمجان، پیاز و هندوانه مهمترین آنهاست.
امیری زاده افزود: فصل برداشت از اواخر آبان با محصول بادمجان آغاز میشود و تا اردیبهشت سال آینده با برداشت پیاز به پایان میرسد.
هرمزگان در فصل سرد سال جز استانهای مهم در تامین بازار محصولات خارج از فصل کشور است.