به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون،کارو رفاه اجتماعی این نشست با حضور دکتر احمدمیدری معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون،کارو رفاه اجتماعی ، دکتر مهدی فیضی عضو گروه اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد و تعدادی از کارکنان حوزه رفاه درمحل وزارت تعاون،کارو رفاه اجتماعی برگزار شد .
دراین نشست دکتر میدری ، اقتصاد رفتاری را جزء علوم شناختی دانست که مباحث گوناگونی را بررسی می کند .
وی تصریح کرد : در اقتصاد رفتاری می توان عواملی نظیرفقر و صرفه جویی در انرژی را با استفاده از راه حل های علوم شناختی بررسی کرد.
دکتر میدری گفت : اقتصاد رفتاری رشته ای است که با روش علمی در فضای روان شناختی متغیرهای مربوط به احساسات و اجتماع را در تحلیل فهم بازارها و عوامل اقتصادی به کار می گیرد.
این علم به ما می گوید که نه تنها ما همه روزه اشتباه می کنیم بلکه دائما در حال تکرار آن اشتباهات هستیم و رفتارهای گمراه کننده ما نه تصادفی اند و نه بی مفهوم، آنها ساختارمند و قابل پیش بینی هستند و ما با کمک اقتصاد رفتاری می توانیم نابخردی های ذهن خود را بهتر بشناسیم.
در ادامه این نشست دکتر فیضی درباره رهیافت های اقتصادی رفتاری در مبازه با فقر ضمن ارائه تحلیلی علمی اظهارکرد : دراین امر موضوعات مختلف اقتصاد و سیاست می تواند مورد استفاده قرار گیرد .
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه تصمیم های مهم را نباید در زمان کم بودن پهنای باند ذهنی
( درگیرهای زیاد ذهن در خصوص مسائل مختلف ) گرفت به ارائه گزارشی از عواملی مانند تلنگر ،ابزارهای تلنگر ، اقتصاد هویت فقر ، مشوق ها و موارد دیگر در خصوص مراحل رهیافت های اقتصادی رفتاری در مبارزه با فقر پرداخت.